Blijf bij mij

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Hoewel Hannah's hart is gebroken door de allesbeslissende onthulling die Luc heeft gedaan, heeft ze haar leven toch weer weten op te pakken. De afgelopen maanden is haar leven drastisch veranderd. Ze heeft een nieuwe baan, nieuwe vrienden en probeert haar verleden een plekje te geven. Maar wanneer ze uiteindelijk toch wordt geconfronteerd met Luc, blijkt ze meer naar een leven met hem te verlangen dan ze zichzelf heeft geprobeerd wijs te maken.
  Luc is getrouwd en staat op het punt vader te worden, maar niets gaat zoals hij zou willen. Zijn relatie, zijn gezondheid en zijn gemoedstoestand laten hem in de steek, wat uiteindelijk maar één oorzaak heeft: een leven zonder Hannah, de vrouw die hem alles zou kunnen bieden wat hij nodig heeft. Maar is dat andersom ook zo?
  Wat is er voor nodig om toch samen gelukkig te worden? En kunnen Luc en Hannah wel daadwerkelijk gelukkig zijn wanneer buitenstaanders er alles aan doen om dat tegen te houden?

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Blijf bij mij - Emma Anna Hannahs hart is gebroken door de allesbeslissende onthulling die Luc heeft gedaan. Toch weet Hannah haar leven weer op te pakken. Ze heeft een nieuwe baan, nieuwe vrienden en probeert alles wat er is gebeurd in het verleden een plekje te geven. Luc is getrouwd en staat op het punt om vader te worden. Alle stress die hierbij komt kijken is niet goed voor zijn gezondheid en gemoedstoestand. En dat heeft maar één oorzaak: een leven zonder Hannah. Wanneer Luc en Hannah weer met elkaar worden geconfronteerd, blijken ze meer naar elkaar te verlangen dan ze zich hebben wijsgemaakt. Kunnen Hannah en Luc samen gelukkig worden? En kan dit ook als buitenstaanders roet in het eten willen gooien? In Blijf bij mij gaat het verhaal van Hannah en Luc...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: #Selfie

 • Ule

Zoek in artikelen