Stoofbijbel

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Stoofbijbel is hét naslagwerk voor de stoofliefhebber

    Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als bloemkool provençale, zeebaars met Ricard en ananas met vanille en cognac toe.

    Meer dan 150 stoofrecepten
    Heldere how-to's en technieken
    Duidelijke stap-voor-stapfoto's
    Uitleg van benodigdheden en -begrippen

    'Goed voorbereiden, de hitte zijn werk laten doen en vaak een stuk later regenereren (een mooi woord voor opwarmen), waarbij je gelijk proeft dat de smaken nog beter zijn geworden. Op mijn lijf geschreven dus, dit thema!'

     

Onze recensie

  • onze waardering

    De Stoofbijbel is een heel mooi boek dat vol staat met mooie recepten. Er is zoveel keuze aan lekkere stoofschotels en een veelvoud aan verschillende producten die je erin kan verwerken, van vis tot groenten en van wild tot gevogelte.

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

  • Recensie: De zeven zussen

  • Gezocht: recensenten

  • Recensie: Match

  • Gegijzeld - Chinouk Thijssen

Zoek in artikelen