Mr. Nobody

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (16 stemmen)
 • Omschrijving:

  Op een Engels strand wordt een man gevonden: half bewusteloos, geen papieren en niet in staat om te praten. Iedereen toont belangstelling. De ziekenhuismedewerkers voelen zich op onverklaarbare wijze tot hem aangetrokken, de internationale medische experts staan voor een raadsel en de landelijke pers noemt hem Mr. Nobody. Allemaal zijn ze op zoek naar antwoorden. Wie is deze man? En wat is er met hem gebeurd?

  Sommige herinneringen kunnen echter beter verborgen blijven.
  Neuropsychiater Dr. Emma Lewis wordt gevraagd de patiënt te beoordelen. Dit is haar grote kans: deze zaak kan haar wereldwijde bekendheid opleveren. Maar daar schuilt ook het gevaar. Veertien jaar geleden verliet Emma het dorp waar ze opgroeide en sindsdien heeft ze er alles aan gedaan om elk spoor van haar verleden uit te wissen.
  Hoe meer tijd ze met haar patiënt doorbrengt, des te meer alarmbellen er afgaan in haar hoofd. Ze is doodsbang dat hij nét dat ene weet wat niemand anders te weten mag komen.

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Mr. Nobody - Catherine Steadman Als neuropsychiater Dr. Emma Lewis een unieke zaak krijgt aangeboden, wil ze die graag aannemen. Fugue patiënten liggen immers niet voor het oprapen en deze zaak kan haar wereldwijde bekendheid opleveren. Maar dat betekend wel dat ze terug moet gaan naar het dorp waar ze is opgegroeid en de geschiedenis die ze daar heeft achtergelaten. En als ze dan haar nieuwe patiënt eindelijk ontmoet, blijkt hij dingen over haar te weten die niemand anders weet. Wie is hij en hoe komt hij aan die kennis? Mr. Nobody van Catherine Steadman is geschreven vanuit twee perspectieven: die van Dr. Emma Lewis, en die van Mr. Nobody en enkele andere personages. Emma’s perspectief is geschreven in de ik-vorm, die van de anderen in de derde persoon. In het begin lopen...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Pillen waardoor je glitterpoep krijgt

 • Once Upon A Time seizoen 7 komt eraan ondanks vertrek Emma

 • Lucy Hale onthult een fout in de intro van Pretty Little Liars

 • Nee! Dit is vreselijk Pretty Little Liars nieuws

 • Vriendinnen die samen drinken zijn gelukkiger

Zoek in artikelen