Waar is Grace

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Meg wordt dood gevonden, haar dochter Grace spoorloos. Een schok, want wie vermoordde de liefhebbende moeder en ontvoerde de dochter die medicijnen nodig heeft? De waarheid is onvoorstelbaar schokkend

    Emily Elgar schreef met Waar is Grace (Grace is Gone) een onthutsende thriller.

    Meg en haar dochter Grace zijn zeer geliefd in het stadje Ashford. Dus wanneer Meg vermoord gevonden wordt en Grace vermist is, is iedereen in shock. Niet in de minste plaats omdat Grace al jaren ziek is en misschien nog maar een paar dagen te leven heeft. Wie vermoordde de moeder die haar leven in dienst stelde van haar zieke dochter, en wie ontvoerde de dochter, die zonder haar medicijnen niet overleeft? De zoektocht levert onvoorstelbare en schokkende antwoorden op.

Onze recensies

  • onze waardering

    Waar is Grace is een spannend en meeslepend mysterie die je echt lang nadat je hem uit hebt nog bezig gaat houden en die je zeker niet wilt missen!

    Lees verder
  • onze waardering

    De combinatie van het spannende verhaal, goed gekozen hoofdpersonen en de prettige schrijfstijl van Emily Elgar maken van Waar is Grace een thriller waar veel thrillerfans veel leesplezier aan zullen beleven.

    Lees verder

Zoek in artikelen