Passie voor desem

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    • Het eerste allesomvattende werk over de oudste en gezondste manier van brood bakken
    • Van het opstarten van het basisdeeg tot het verwerken in 45 recepten
    • 'Best Bread Book 2019' bij de Gourmand World Cookbook Awards

    Desembrood is voedzaam, licht verteerbaar, goed voor de darmflora én superlekker. De Sloveense Anita Sumer verklapt in haar prachtig geïllustreerde boek de geheimen van het lekkere brood van onze grootmoeders. Ze maakt niet alleen brood met het desemdeeg, maar ook zout en zoet gebak als pizza, kruidenbrood, bananenbrood, donuts, brioche en koffiekoeken.

    Naast de 45 recepten vind je een uitgebreide inleiding hoe je het deeg moet opstarten en verder verwerken, wat er fout kan gaan en waar je het mee kunt combineren.

     

Toegevoegd door:

Onze recensie

  • onze waardering

    Als je tijd over hebt en het leuk vindt is het een heel mooi boek om stap voor stap meegenomen te worden in het vakgebied.

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

  • Recensie: De zeven zussen

  • Gezocht: recensenten

  • Recensie: Match

  • Gegijzeld - Chinouk Thijssen

Zoek in artikelen