Koken met pindakaas
-
Auteur:
Tim Lannan -
Verschenen:
24 september 2020 -
Uitgave:
ISBN 9789048318742
Uitgever Veltman Uitgevers
160 pagina's -
Uitgever:
Veltman Uitgevers -
Genre:
Kookboeken
-
Onze waardering:
-
Members waardering:
(0 stemmen) -
Omschrijving:
Pindakaas is populair over de hele wereld, en dat is niet zo gek, want pindakaas is niet alleen lekker, maar zit ook vol goede dingen: onverzadigde vetten (van het gezonde soort), vezels, eiwitten, kalium, antioxidanten,
vitaminen (B en E) en mineralen (magnesium, ijzer en zink).
Ontbijt, lunch, diner, of midden in de nacht: pindakaas kan altijd. En of je je pindakaas nu glad of met stukjes pinda, zoet of hartig, of rechtstreeks uit de pot wilt, dit is de ultieme verzameling recepten voor pindakaasfans!
Onze recensie
-
Van mij hadden het in totaliteit wat minder suikers mogen zijn, maar met name de lunch- en dinerrecepten in Koken met pindakaas zijn heerlijke gerechten.
Lees verder
Gerelateerde artikelen
-
How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen
-
Recensie: De zeven zussen
-
Gezocht: recensenten
-
Recensie: Match
-
Gegijzeld - Chinouk Thijssen