Aaf gaat ondergronds

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Een nieuw, spannend avontuur van Aaf en haar beste vriend Tom. Een leuk eindejaarsverhaal met een bijzondere ontknoping. Voor lezers vanaf 9 jaar. Straks is het kerstavond. Aaf zit naast de kerstboom en voelt de plankenvloer onder haar billen opeens wiebelen. Nieuwsgierig maakt ze de vloerbedekking los. Eronder ontdekt ze een luik, met daar weer onder een grote ondergrondse ruimte. Hoewel Tom eerst niet zo onder de indruk is van deze kruipruimte, blijkt er toch iets bijzonders mee aan de hand te zijn. Ze kunnen ondergronds namelijk niet alleen naar de naaste buren kruipen, maar nog verder … Aaf en Tom gaan op onderzoek uit en komen iets heel spannends op het spoor.

Onze recensies

 • onze waardering

  Aaf gaat ondergronds is een spannend, vlot geschreven verhaal met humor.  De onverwachte wending in het verhaal zorgt ervoor dat je blijft lezen. Geschikt voor kinderen vanaf een jaar of negen.

  Lees verder
 • onze waardering

  Berends heeft een duidelijke boodschap in het boek willen verwerken, namelijk dat eerlijk zijn het langst duurt en je maar beter altijd de waarheid kunt vertellen. Die boodschap is natuurlijk heel waar, maar is soms wat te nadrukkelijk aanwezig waardoor dreigt moralistisch over te komen.

  Lees verder

Zoek in artikelen