Herbas

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    • Eenvoudige gerechten met een overvloed aan kruiden en eetbare bloemen
    • Met degelijke achtergrondkennis bij de planten
    • Met gastrecepten van bevriende topchefs en passende schilderijen van Arne Quinze

    David Van Steenkiste kweekt verschillende vaak onbekende kruiden en eetbare bloemen, maar hij trekt ook nog regelmatig de vrije natuur in om ze zelf te plukken. Heel wat Belgische en Nederlandse chefs zijn bij hem kind aan huis, want kruiden en bloemen worden steeds populairder op het bord en in cocktails. In Herbas worden de kruiden op een originele manier in hartige en zoete gerechten verwerkt.

    Chefs Hendrik Dierendonck, Sofie Dumont, Nick Coppens, Ran Van Ongevalle, Bert Castermans, Ruige Vermeire en Gaël Byl leverden met plezier enkele gastrecepten.

Onze recensie

  • onze waardering

    De ruim 50 recepten in Herbas zijn goed maakbaar. Verwacht geen hele maaltijden, maar vooral wat luxere hapjes en drankjes. Dankzij de bijzondere kruiden kan je je gasten daar aardig mee verrassen. Ga vooral zelf experimenteren met de tips uit het boek en trek er op uit om zelf kruiden te plukken!

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

  • Recensie: De zeven zussen

  • Gezocht: recensenten

  • Recensie: Match

  • Gegijzeld - Chinouk Thijssen

Zoek in artikelen