De invasie 1 - Woeker

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Een razend spannende serie voor lezers van 12 jaar en ouder.

    Het begint met regen.
    En dan, uit het niets, komen er overal planten op. Hun gitzwarte en onverwoestbare stengels groeien ontzettend snel. Akkers, huizen en straten raken overwoekerd, overal op aarde. Giftige pollen worden door de lucht verspreid. Gigantische bloemen slokken mensen en dieren op.
    Drie tieners blijken immuun te zijn voor deze angstaanjagende planten. Anaya, Petra en Seth. Wat hebben zij met elkaar te maken? Wat is hun geheim? Ze moeten gauw op zoek naar antwoorden op deze vragen... want de invasie is begonnen.

Onze recensies

  • onze waardering

    Vanuit het niets komen er overal op aarde vreemde planten op. De gitzwarte onverwoestbare stengels groeien ontzettend snel en huizen, akkers en straten raken overwoekerd. Giftige pollen verspreiden zich door de lucht, terwijl gigantische bloemen mensen en dieren opslokken.

    Lees verder
  • onze waardering

    De Canadese jeugdschrijver Kenneth Oppel oogstte al heel wat succes. Zijn Silverwing- en Airbornserie werden bestsellers en ook zijn jongste serie Overthrown, in het Nederlands vertaald als De invasie was een succes. Het eerste deel van deze serie verscheen zopas bij ons. Woeker is een Young Adultboek vanaf 12 jaar en is een geslaagde combinatie van avontuur, horror en scifi.

    Lees verder

Zoek in artikelen