Klopjacht

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Een klopjacht op gevaarlijk terrein. Kan Danny Black zijn naam zuiveren?

  De provincie Helmand, Afghanistan. De Taliban zijn in opkomst. Een uiterst geheim sas-moordteam wordt ingezet om belangrijke doelwitten uit te schakelen. Het is bloederig, gewelddadig en meedogenloos werk, alleen geschikt voor de meest bekwame en gevoelloze commando’s van het regiment – zoals Danny Black.

  Maar wanneer Danny zich bij dit sas-team aansluit, komt hij er al snel achter dat Taliban-militanten niet zijn enige probleem zijn. Zowel het Britse leger als het sas-team blijkt niet immuun voor corruptie. Als hij wordt beschuldigd van een afschuwelijke oorlogsmisdaad, slaat hij op de vlucht. Een klopjacht op gevaarlijk terrein volgt en Danny zal al zijn verstand, training en kracht moeten inzetten om te kunnen overleven en de waarheid aan het licht te brengen.

Onze recensies

 • onze waardering

  De kracht van Ryan zit in de beschrijving van de actie. Hij slaagt erin de lezer voortdurend mee te sleuren van de ene actiescène naar de andere, zodat de spanning nergens inzakt. Zoals het een echte actiethriller betaamt, zit de lezer voortdurend op het puntje van zijn stoel.

  Lees verder
 • onze waardering

  Alex Cross en John Sampson bereiden zich voor op een trip door de wildernis. Met name Sampson heeft daar behoefte aan na de dood van zijn vrouw, maar op het laatste moment worden ze opgeroepen om een moord te onderzoeken. Ze komen terecht in een oorlog tussen een Mexicaans kartel en de mysterieuze M. die Cross al jaren lijkt te volgen. Aan wiens kant staat deze M. eigenlijk? En wat wil hij van Cross?

  Lees verder

Zoek in artikelen