Welkom in het Antropoceen

  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Bestsellerauteur John Green (Een weeffout in onze sterren) recenseert de mensgerichte wereld. Op een schaal van vijf sterren beoordeelt hij alles van cholera tot tetris.

    Voordat bestsellerauteur John Green (Een weeffout in onze sterren) boeken schreef, was hij boekrecensent. In Welkom in het antropoceen schrijft hij ook recensies, maar in plaats van over boeken gaat het over de mensen en de wereld waarin we leven.

    Het antropoceen is het huidige geologische tijdperk, waarin menselijk handelen de planeet heeft gevormd. In deze opmerkelijke verzameling beschouwingen, gebaseerd op zijn baanbrekende podcast The Anthropocene Reviewed, bespreekt John Green verschillende facetten van onze wereld – van het QWERTY-toetsenbord en de uitbraak van cholera tot het Taco Bell-ontbijtmenu – op een schaal van vijf sterren.

    Voorzien van Greens kenmerkende humor en (historisch) inzicht, is dit een uiterst vermakelijk en leerzaam boek van een meesterverteller. Bekijk de mensheid en alles wat haar zo interessant maakt door John Greens ogen. Hoeveel sterren geef jij het antropoceen?

Zoek in artikelen