De wet van de onschuld

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Een nieuwe thriller met Lincoln-advocaat Mickey Haller in de hoofdrol

    Advocaat Mickey Haller wordt aangehouden, en de politie vindt vervolgens het lichaam van een van Hallers cliënten in de kofferbak van zijn Lincoln. Hij wordt beschuldigd van moord, maar hij weet meteen dat hij erin is geluisd. De exorbitante borgtocht van vijf miljoen dollar, hem opgelegd door een wraakzuchtige rechter, kan hij niet betalen.

    Vanuit de gevangenis in het centrum van Los Angeles kiest Mickey Haller ervoor om zijn eigen verdediging te doen. Hij moet een strategie bedenken, terwijl hij ook voortdurend op zijn hoede moet zijn – als vertegenwoordiger van de rechtspraak is hij een doelwit voor de andere gevangenen. Met de hulp van zijn vertrouwde team, onder wie Harry Bosch, probeert hij uit te zoeken wie achter de poging zit om zijn leven te verwoesten, en vooral: waarom. Pas dan kan hij proberen de rechter en de jury van zijn onschuld te overtuigen.

Onze recensies

  • onze waardering

    De wet van de onschuld is opnieuw een pareltje van rechtbankliteratuur en de hoofdpersonages van Connelly lijken nog lang niet uitgemolken.

    Lees verder
  • onze waardering

    Be more vegan is een heel fijn boek die ontzettend goed in elkaar zit. Het bied je handvatten om beetje bij beetje producten en gerechten te vervangen en langzamerhand het veganistische eetpatroon te ontdekken. Niki heeft ontzettend lekkere en simpele recepten in het boek gezet waardoor je zeker weten veganisme (meer) wilt gaan ontdekken en omarmen.

    Lees verder

Zoek in artikelen