De vermeende problemen van Rosalyn

  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (11 stemmen)
  • Omschrijving:

    Rosalyn is vast doodongelukkig nu haar jongere zusje gaat trouwen. Maar daar is Rosalyn het niet mee eens. En dat zal ze iedereen laten weten ook.

    Rosalyn is ceremoniemeester voor haar zusje Gwen, die over twee weken gaat trouwen. Hoewel ze zelf in de veronderstelling was dat dit life event vooral om haar zusje draait, denkt haar omgeving daar anders over. Blijkbaar is de bruiloft Rosalyns deadline om haar leven op de rit te krijgen, zodat de bruiloftsgasten niet de hele tijd meewarig naar haar hoeven te kijken. Het zou enorm fijn zijn als Rosalyn vijf kilo zou afvallen, een vriend zou vinden, passie voor haar werk zou uitstralen en sowieso over het algemeen wat meer in haar kracht zou komen te staan.

    Aldus alle anderen. Ze voldoet niet aan het ideaalbeeld, en dus moet ze wel doodongelukkig zijn. Mooi niet. Rosalyn is dik tevreden met haar leven. En dat zal ze de wereld laten weten ook.

    Ze besluit een dagboek bij te houden. Maar dit dagboek gaat niet op slot. Nee, zij gaat hem voorlezen. Op de bruiloft van Gwen.

Toegevoegd door:

Ledenrecensies

Zoek in artikelen