Twee prinsen

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Als Madelon, studente culturele antropologie, afreist naar het miljonairsstaatje Montferrat aan de Middellandse Zee, verwacht ze niet méér van het tripje dan een zonnig weekend en wat nuttig materiaal voor haar afstudeeronderzoek. Haar well-connected oom heeft een interview voor haar geregeld met de steenrijke Jack, die een hoge functie bekleedt in de regering van het landje. Als het goed is beantwoordt hij aan het profiel van de stereotiepe mediterrane player, het onderwerp van haar onderzoek.

  Dat blijkt niet te kloppen: hij mag dan bijna onwerkelijk knap zijn, Jack is juist nogal gesloten en geheimzinnig. Maar hij wil Maddie wel introduceren bij sjeik Quasim, een kennis van hem die het begrip ‘player’ uitgevonden zou kunnen hebben. Voor Madelon het weet dineert ze op Quasims chique jacht, logeert ze in Jacks privévuurtoren, wordt ze in een dure bolide rondgereden en is ze eregast op het jaarlijkse exclusieve gala – alles voor de wetenschap natuurlijk. Lukt het haar om weerstand te bieden aan de geoefende charmes van haar onderzoeksobjecten?

   

Toegevoegd door:

Onze recensie

 • onze waardering

  Twee prinsen leest als een modern sprookje. Madelon voelt zich als gewoon stadsmeisje te min voor de belangrijke heren van Montferrat. Ze komt terecht in een reeks van bizarre uitdagingen waarbij ze niet alleen de wereld, maar ook zichzelf beter leert kennen. De vraag is maar of ze uiteindelijk bij de (juiste) prins op het witte paard terechtkomt. Aan romantiek is er in deze heerlijke feelgood in ieder geval geen gebrek.

  Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • Alles moet op

 • Heartstream - Tom Pollock 

 • Recensie: Horen, zien, zwijgen

Zoek in artikelen