Het perfecte plaatje

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Peyton is zo’n vrouw die alles heeft: een vaste plek als presentator in een populaire tv-show, glanzende blonde lokken en een perfecte, botox-gladde huid, een liefhebbende man en een slimme dochter die kans maakt om naar de prestigieuze Princeton University te mogen.

  Skye, Peytons zus, is een thuisblijfmoeder in een chique buitenwijk van New York. Ze heeft diploma’s van alle juiste scholen en heeft het helikopterouderschap zo’n beetje uitgevonden. Maar heimelijk zoekt ze iets anders, iets wat écht is.

  Max, Peytons slimme en eigenzinnige dochter van zeventien, is klaar om haar dure privéschool gedag te zeggen en haar dromen in de filmbusiness na te jagen. Ze wacht al jaren op deze kans om op eigen benen te staan.

  Eén klein leugentje. Meer is er niet nodig om de illusie van perfectie te doen barsten en wrok aan de oppervlakte te brengen. Ineens lijkt het gras niet meer zo groen. En de drie vrouwen worden geconfronteerd met de vraag: zijn ze in staat te leven met de waarheid?

   

Toegevoegd door:

Onze recensie

 • onze waardering

  Peyton zit nietsvermoedend in haar workout in een sportschool wanneer ze op de televisie ziet dat haar man opgepakt wordt. Hij wordt verdacht van het betalen voor een plekje op de universiteit voor zijn dochter. Deze actie heeft vele gevolgen. Dit zorgt ervoor dat de relatie tussen Peyton en haar man onder hoge spanning staat. Dit wordt nog eens versterkt door het feit dat zij een bekende presentatrice is van een nieuwszender. Als ze vanwege de arrestatie op haar man ook nog eens met verlof gestuurd wordt, is de ellende compleet. Zullen ze als gezin uit deze situatie komen? En welke gevolgen heeft dit voor de rest van de familie van Peyton.  

  Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • De echte vroedvrouw over Het huis van de vroedvrouw

 • Fase 2 van de leesclub met Over de schreef

 • Recensie: Het huis der spionnen

Zoek in artikelen