De boekwinkel vol liefde

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Natalie Harper lijkt alles te hebben: een baan, een huis en een vaste relatie. Toch is ze niet echt gelukkig. Maar voor ze tijd heeft om uit te zoeken waarom dat zo is, verliest ze door een tragisch ongeluk haar verloofde én haar moeder. Daar zit ze dan, opgezadeld met een erfenis van torenhoge schulden, een noodlijdende boekwinkel in San Francisco en de zorg voor haar dementerende opa. Maar net wanneer het Natalie allemaal te veel dreigt te worden, staat de aantrekkelijke Peter Gallagher op de stoep met de mededeling dat hij door haar moeder is ingehuurd om te komen klussen.

    Met de komst van Peter lijkt er nieuwe energie in de winkel te stromen, wat Natalie de moed geeft zich op haar nieuwe bestaan als boekhandelaar en mantelzorger te storten. Kan ze de winkel en haar opa redden? En is er voor haar misschien ook een happy end weggelegd?

     

Toegevoegd door:

Onze recensie

  • onze waardering

    Nathalie Harper lijkt het in Archangel allemaal goed voor elkaar te hebben. Ze heeft net promotie gemaakt bij een wijnhuis en heeft een stabiele relatie met haar vriend, maar toch lijkt ze niet helemaal gelukkig te zijn. Voordat ze kan uitzoeken wat ze met haar leven wil, komen haar moeder en vriend om bij een tragisch ongeval. Noodgedwongen gaat ze terug naar San Francisco om voor haar dementerende opa te zorgen. Verder zal ze ook moeten uitzoeken wat ze met de winkel ‘The lost and found bookshop’ van haar moeder wil gaan doen.

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • Handboek voor historiehoppers: De middeleeuwen - Jonathan W. Stokes

  • De jonge Rembrandt - Onno Blom

  • Bosh! - Healthy vegan - Henry Firth & Ian Theasby

Zoek in artikelen