Gesnapt

  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Het belooft een lange zomer te worden voor de 15-jarige Evy Vos. De zonnige strandvakantie waar ze zich zo op had verheugd, gaat niet door omdat haar moeder over de wereld reist ‘om zichzelf te vinden’. Evy weet niet wanneer en óf ze weer thuiskomt.

    Haar moeders eerste verblijfplek is een spiritueel centrum op Ibiza. In het begin stuurt ze nog kaartjes en appjes, maar vervolgens blijft het stil. Evy voelt zich in de steek gelaten door haar moeder en aan haar vader, die alleen maar werkt, heeft ze ook niet veel.

    Maar dan krijgt Evy een paniekerig telefoontje van haar moeder, die om hulp vraagt. Midden in het gesprek wordt de verbinding verbroken. Evy weet zeker dat haar moeder in gevaar is. Samen met haar knappe buurjongen Simeon gaat ze naar Ibiza om haar te zoeken en dat is niet zonder risico. Het spiritueel centrum blijkt een louche club te zijn en de reputatie van de leider is niet al te best… Zal het Evy en Simeon lukken om haar moeder te redden zonder dat ze hun eigen levens in gevaar brengen?

Zoek in artikelen