• Home
  • Boeken
  • Virgin River 18 - Een Kerstmis naar haar hart

Virgin River 18 - Een Kerstmis naar haar hart

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Rust, dat is wat Angie deze kerst zoekt. Maar dan had ze niet naar Virgin River moeten komen... Angie LaCroix weet dat het raar klinkt, maar toch ervaart ze het zo: haar leven is na een ernstig auto-ongeluk, waarbij ze zwaargewond raakte, eigenlijk alleen maar beter geworden. Dan heeft ze het uiteraard niet over de lichamelijke gevolgen, maar over het feit dat ze nu intenser van het leven geniet. Voor het ongeluk werkte en studeerde ze alleen maar, nu heeft ze oog voor andere dingen.

    Zoals bijvoorbeeld voor de knappe en een tikje gevaarlijke man die in het café van haar oom Jack aan de bar zit. En omdat ze toch een nieuw leven is begonnen, stapt ze op hem af en knoopt ze een gesprek met hem aan...

    Patrick Riordan is in Virgin River om tot rust te komen. Het verlies van zijn beste vriend, Jake, is hem niet in de koude kleren gaan zitten, en de verantwoordelijkheid die hij voelt voor Jakes weduwe, Marie, en zoon drukt zwaar op hem. Het lijkt hem maar het beste om met haar te trouwen - dan kan hij alles voor haar doen wat nodig is. Een mooi voornemen, tot er een leuke, lieve, warme en prachtige vrouw op de kruk naast hem aan de bar gaat zitten... en al zijn plannen op losse schroeven komen te staan!

Onze recensie

  • onze waardering

    Angie Lacroix gaat met kerst op bezoek bij Jack, haar oom. Angie heeft een zwaar auto-ongeluk gehad, waarbij ze zwaargewond raakte. Ze heeft dus een heftige tijd achter de rug en daarom gaat ze er even tussenuit naar haar familie in de bergen. Na haar revalidatie is haar leven eigenlijk alleen maar beter geworden. Ze geniet intenser van het leven. Voor het ongeluk was ze alleen maar druk met werk en school, nu heeft ze oog voor andere dingen. En zo komt het, dat ze de knappe man die in het café van haar oom Jack aan de bar zit, zo maar aan durft te spreken. Die knappe man is Patrick Riordan. Hij is naar Virgin River om tot rust te komen. Het verlies van zijn beste vriend Jake hakt er flink in en de verantwoordelijkheid die hij voelt voor Jacks weduwe, Marie, en zoon drukt zwaar op hem.

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • Het beest met de kracht van tien paarden - Lida Dijkstra

  • Millie Bobbie Brown produceert haar eigen film 'A Time Lost' voor Netflix

  • Zo omschrijven sommige mannelijke auteurs vrouwen in hun boeken

Zoek in artikelen