Gruwelijk lekker

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Soraya Riem gaat als een raket met diens originele, no nonsense en vooral lekkere kookvideo’s op TikTok. Het kan dan ook niet uitblijven: Soraya’s passie voor koken, eten, beeld en boeken komen allemaal samen in dit atypische kookboek waar je van gaat watertanden.

    Geen moeilijk gedoe, gewoon een stuk of vijftig gruwelijk lekkere recepten: van crispy doritos chicken wraps met halloumi tot een pantosti-pastinaak tot een heel hoofdstuk avg (aardappelgroente-vlees) met een twist. Gaandeweg maakt Soraya je ook wijzer in de keuken door tips en tools – zoals de ondertussen ook TikTok-famous aardappelpers – te bespreken.

    Mocht je er geen genoeg van kunnen krijgen, blader dan door naar het hoofdstuk voor mensen zonder leven, en leer hoe je zélf gnocchi of flammkuchendeeg in elkaar draait.

     

Onze recensie

  • onze waardering

    Deze week las ik in de krant een artikel over food-influencers op social media. Soraya Riem is er daar één van, maar dus zeker niet de enige. Ik moet eerlijk toegeven dat het fenomeen me nog niet echt bekend was. Meestal begint het ermee dat je jouw eten post op TikTok of Instagram, waarop de vraag volgt hoe het gemaakt wordt. Zo was het niet helemaal bij Soraya Riem, al was Soraya ook absoluut geen kok. Sterker nog, van huis uit had Soraya bijzonder koken helemaal niet mee gekregen omdat vader altijd aardappelen wilde. Toch kreeg Soraya via TikTok de uitdaging om zelf lekker eten te posten. Dat werd een groot succes. Soraya werd steeds enthousiaster, ging steeds meer experimenteren met smaken en uiteindelijk resulteerde dat in het boek Gruwelijk lekker.

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • Recensie: Laatste dagen op Ellis island

  • Recensie: Wat komt er uit de hoed?

  • Trailer Incredibles 2 is de meest bekeken geanimeerde filmtrailer ooit

Zoek in artikelen