Toen wij vogels waren

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Darwin is nog maar net aangekomen in Port Angeles, als hij een baantje vindt als grafdelver. Hij heeft zijn moeder en het rastafarigeloof achter zich gelaten om zijn fortuin te zoeken in de grote stad. Hier moet ook ergens zijn vader wonen, en hij heeft goede hoop dat hij hem in de drukke straten tegen het lijf zal lopen.
    In een oud huis op een heuvel, waar het oerwoud en de stad elkaar ontmoeten, ligt de moeder van Yejide op sterven. Haar nalatenschap is bijzonder: ze heeft het vermogen om te communiceren met de doden. De vrouwen in de familie van Yejide stammen af van de corbeaux, de zwarte vogels die bij zonsondergang naar het oosten vliegen met de zielen van de doden. Darwin en Yejide hebben elkaar nodig. Hun lotsbestemming is onlosmakelijk verbonden en ze zullen elkaar vinden op Fidelis, de uitgestrekte oude begraafplaats van Port Angeles, waar geheimen en problemen voor het oprapen liggen.

Onze recensie

  • onze waardering

    Jaren geleden is Darwins vader vertrokken naar de grote stad, Port Angeles. Dan heeft Darwin geld nodig om zijn moeder te ondersteunen, en hij vindt een baan als grafdelver. Tot ongenoegen van zijn moeder laat hij het rastafarigeloof achter en vertrekt naar Port Angeles. In een oud huis op een heuvel woont een bijzondere familie, waarvan de vrouwen afstammen van de corbeaux, zwarte vogels die de zielen van de doden wegbrengen. De moeder van Yejide ligt op sterven en laat haar iets heel bijzonders na: de kracht om te communiceren met de doden. Het lot van Darwin en Yejide is verbonden en de geheimen van begraafplaats Fidelis zullen langzaam naar boven komen.  

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • In de schaduw - Liz Nugent

  • De ex - Nicola Moriarty

  • Shoptip: 10x moederdag-cadeaus onder de 10 euro

Zoek in artikelen