Rauwe vis

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Sushi, sashimi, ceviche, pokébowls, tartaar, carpaccio, en nog veel meer. De culinaire trend van verse rauwe vis nam de laatste jaren een vlucht. Goed voor het figuur en een geweldige bron van eiwitten en mineralen, dus heel gezond. Bovendien bevat vette vis - zoals zalm en makreel - grote hoeveelheden omega-3-vetzuren, waarvan bewezen is dat ze goed zijn voor hart en vaten. Maar uiteraard spelen ook smaak, textuur en mondgevoel een belangrijke rol.

    Met Rauwe vis maken hobbykoks en visliefhebbers in 60 recepten en met prachtige fotografie een inspirerende wereldreis langs bereidings- en conserveringstechnieken van duurzame vis. Inclusief recepten voor sauzen en kruiden, lunches en salades, bowls en schotels om te delen. Van Hawaïaanse poké bowls, Peruaanse céviche en tiradito tot Scandinavische gravlax en Mexicaanse tostadas. 

Onze recensie

  • onze waardering

    Rauwe vis begint met de hoognodige inleiding. Hoe behandel je vis? Welke vis kan je rauw eten en wanneer? En uiteraard de verschillende bereidingswijzen als Sashimi, chevice, tartaar, tataki of poké.

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • Dag 35: Schrijf je in voor de nieuwsbrief & win!

  • Hoe word jij social media proof? - Julia van Appeldorn

  • Ottolenghi Test Kitchen - Shelf Love - Yotam Ottolenghi

Zoek in artikelen