Ooit waren er wolven

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Inti Flynn arriveert in Schotland met haar tweelingzus, Aggie, om een team van biologen te begeleiden die de taak hebben om veertien grijze wolven opnieuw in de afgelegen Hooglanden te introduceren. Ze hoopt niet alleen het uitstervende landschap te genezen, maar ook Aggie, die gesloten is door de verschrikkelijke geheimen die de zussen uit Alaska ver- dreven. Ook Inti is niet de vrouw die ze ooit was, veranderd door het leed dat ze heeft gezien – veroorzaakt door de mens, zowel op dier als op elkaar. Maar wanneer de wolven iedereen verrassen door goed te gedijen, is Inti steeds minder op haar hoede en stelt ze zich zelfs open voor de mogelijkheid van liefde.
  Dan wordt er een boer dood gevonden. Inti kan niet accepteren dat haar wolven de schuld krijgen, waardoor ze een roekeloze beslissing neemt om ze te beschermen. Maar als de wolven de moord niet hebben gepleegd, wie dan wel? En wat zal Inti doen als de man op wie ze valt de hoofdverdachte blijkt te zijn?
  Het betoverende Ooit waren er wolven van Charlotte McConaghy is het onvergetelijke verhaal van een vrouw die wanhopig op zoek is naar de wezens waar ze van houdt, mits ze niet verteerd wordt door een wildernis die ooit haar toevluchtsoord was.

  Charlotte McConaghy is auteur van de internationale bestseller Migrations, dat in meer dan twintig landen is vertaald. Ze woont in Sydney, Australië.

  ‘Gedurfd (...). Openhartig en oprecht.’
  The New York Times Book Review

  ‘Verbluffend, zoals McConaghy laat zien dat de grenzen van taal leiden tot de grenzen van empathie.’
  Los Angeles Times

  ‘Prachtig weergegeven (...). Een verhaal vol subtiele verrassingen (...). Dit is een knaller.’
  Publishers Weekly

  ‘Poëtisch (...). Een mooi, aangrijpend verhaal over een wereld die de onze zou kunnen zijn.’
  Kirkus

Onze recensie

 • onze waardering

  Ooit waren er wolven van Charlotte McConaghy is een meeslepend prachtig verhaal over je openstellen, balans vinden en weer leren te leven.

  Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • Recensie: A Private War

 • Recensie: Red Joan

 • Recensie: Do Revenge

Zoek in artikelen