Maxton Hall 1 - Maxton Hall College

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Geld, glamour, luxe en macht – de vier kwaliteiten die de dienst uitmaken op Maxton Hall College en vier kwaliteiten die Ruby Bell niet bezit. Maxton Hall is een van de duurste, meest gerenommeerde privéscholen van Engeland en Ruby weet donders goed dat ze niet thuishoort tussen haar elitaire medestudenten. De klassieke Maxton Hall-student is een nazaat van een eeuwenoud adellijk geslacht, van invloedrijke politici of van grootheden uit de zakenwereld, geen doodgewoon meisje met een studiebeurs. Daarom wil Ruby maar één ding: zo snel mogelijk afstuderen en in de tussentijd zo min mogelijk opvallen.

  Ruby brengt vrijwel al haar tijd door in de eeuwenoude bibliotheek, met haar neus diep in de stoffige, in leer gebonden boeken. Op veilige afstand van iedereen en bovenal van de schatrijke James Beaufort, de onofficiële leider van het college. Maar dan ontdekt Ruby iets wat niemand anders weet – een geheim dat desastreus zou kunnen zijn voor de reputatie van de familie Beaufort. Voor ze het weet bevindt ze zich precies daar waar ze nooit wilde zijn: diep in het verraderlijke web van Maxton Hall. Komt ze hier weer ongeschonden uit?

   

Toegevoegd door:

Onze recensie

 • onze waardering

  Van jongs af aan heeft Ruby Bell één doel: naar Oxford gaan. Maar als je maar uit een gewoon gezin komt, dat elke dag wordt herinnerd aan een tragisch ongeluk, lijkt dat doel onbereikbaar. Totdat Ruby een beurs wordt aangeboden voor het prestigieuze Maxton Hall College waar geld, glamour, luxe en macht de dienst uitmaken. Ruby doet er alles aan om onzichtbaar te blijven en haar doel te bereiken, maar dan komt ze achter een spraakmakend geheim. Zal het Ruby lukken om haar doel te bereiken of zal ze onder de druk van de familie Beaufort bezwijken?

  Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • Recensie: De wereld vergeten

 • The Vow (DVD)

 • Wonder Woman 2 officieel aangekondigd

Zoek in artikelen