Rokesby's 4 - Een onverstandig huwelijk

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Georgiana Bridgerton is niet tégen het idee van een huwelijk, ze had gewoon gedacht dat ze er iets meer over te zeggen zou hebben. Terwijl haar reputatie aan een zijden draadje hangt nadat ze is ontvoerd in ruil voor haar bruidsschat, krijgt Georgie twee opties voorgeschoteld: haar leven leiden als oude vrijster of trouwen met de schurk die haar leven heeft verwoest.

    Maar er is nog een derde optie.

    Als vierde zoon van een graaf is Nicholas Rokesby van plan zijn eigen koers uit te stippelen. Hij heeft een leven in Edinburgh, waar hij op het punt staat zijn medische studie af te ronden, en hij heeft geen interesse in het vinden van een vrouw. Maar wanneer hij ontdekt dat Georgie Bridgerton – zijn buurmeisje – de ondergang tegemoet gaat, weet hij wat hem te doen staat: een verstandshuwelijk. Een veilige optie, want ze zouden elkaar nooit kunnen zien als iets anders dan jeugdvrienden… toch?

     

Onze recensie

  • onze waardering

    Een onverstandig huwelijk is het vierde en laatste deel in de Rokesby-serie. De reputatie van Georgiana Bridgerton hangt aan een zijden draadje als ze ontvoerd wordt door een man die met haar wil trouwen. Ze weet ongeschadigd te ontsnappen, maar blijft achter met twee opties: leven als een oude vrijster of trouwen met degene die haar heeft ontvoerd. Eigenlijk achter haar rug om wordt vanalles in werking gezet voor een derde optie. Graaf Rokesby roept zijn vierde zoon, Nicholas, naar huis en 'vraagt' aan hem om te trouwen met zijn petekind, Georgiana, om haar zo te redden. Nicholas staat hier niet op te wachten. Het is niet dat hij Georgiana niet aardig vindt, maar hij staat op het punt om zijn medische studie af te ronden en heeft geen interesse om te trouwen.

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • Dit moest Dan Stevens doorstaan tijdens de opnames van Beauty and the Beast

  • Chantal van Gastel komt in actie voor Serious Request!

  • Recensie: Chilling adventures of Sabrina seizoen 3

Zoek in artikelen