Hart voor de zaak

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Er is geen betere plek om te wonen dan op het betoverende Magnus Estate in Ierland. Tenminste, voor Julia, die het landgoed draaiende houdt. Haar oude cottage ligt samen met de net gerenoveerde vakantiewoningen aan een schilderachtig meer, haar collega’s zijn haar vrienden geworden en ze geniet van het buitenleven. Zo kan ze – al is het maar tijdelijk – haar lot uit de weg gaan: het overnemen van de fabriek van haar ouders in het kleurloze dorp waar ze is opgegroeid.

  Als de eerste gast zich meldt voor de door haar met bloed, zweet en tranen verbouwde luxe cottages, is ze dan ook dik tevreden. Totdat hij voor haar neus staat en ze hem herkent. Scott Manswell, een norse rockster die in alle roddelbladen staat. En nooit met positief nieuws. Net die persoon die geen enkele waardering lijkt te hebben voor de zorgvuldig uitgekozen wollen kleden en de fris geschilderde muren. Laat staan voor de prachtige natuur, de biologische moestuin en de gekoesterde scharrelvarkens in het bos. Het kost Julia alles wat ze in zich heeft om in haar rol van beleefde gastvrouw te blijven. Gelukkig verschijnt de knappe zoon van de eigenares ineens uit het niets om de zaken op het landgoed over te nemen, zijn charmes op haar los te laten en haar aandacht af te leiden.

   

Toegevoegd door:

Onze recensie

 • onze waardering

  Na tien maanden te leven tussen zaagmachines, drilboren en werklui zijn de twee vakantiewoningen naast Julia's oude cottage omgetoverd tot prachtige luxeverblijven. Ze is helemaal klaar om de eerste gast te verwelkomen en haar liefde voor het landgoed te delen met de bezoeker. Tot ze ontdekt dat de eerste gast de norse rockster Scott Manswell is. Algauw geraken de twee met elkaar in de clinch en verlangt Julia terug naar de zaagmachines en drilboren.

  Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • Ver van mij

 • Do It Yourself: 3x herfst DIY waar je het warm van krijgt!

 • Eind van deze maand verdwijnt er heel veel van Netflix

Zoek in artikelen