Kate Marshall 4 - Duivelsbocht

  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Op een frisse voorjaarsochtend gaat Kate Marshall zwemmen in zee. Maar afgeleid door een discussie met haar moeder merkt ze de opkomende gevaarlijke getijdenstroom niet op. Kate wordt richting open zee getrokken en kan ternauwernood gered worden door de kustwacht.

    In het ziekenhuis ontmoet Kate een oudere dame die haar vertelt over de tragedie in haar familie. Haar kleinzoon Charlie raakte tien jaar geleden vermist tijdens een kampeertripje. Hij verdween ‘s nachts in het mistige landschap, pas vier jaar oud. Er werd nooit een spoor van hem gevonden. Zijn verdwijning zorgde ervoor dat de moeder van Charlie in een diepe depressie wegzakte en uiteindelijk zelfmoord pleegde.

    Wanneer Kate herstelt en het ziekenhuis verlaat, blijft het schrijnende verhaal haar bij, en ze besluit om samen met haar partner Tristan de zaak te gaan onderzoeken. Ze haalt de lokale politie over om een nieuwe onderzoeksmethode te gebruiken op de oorspronkelijke picknickplaats en daar ontdekken ze het lichaam van een jongen, maar het is niet Charlie. Tien jaar geleden was het kampeerterrein echter ook al gecontroleerd – en toen werden er geen lichamen gevonden. Hoe komt dit lichaam hier dan? En kunnen er meer kinderen vermist zijn?

     

Zoek in artikelen