De Spaanse dochter

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Opgroeiend in Spanje wist Puri dat ze haar passie voor chocolade van haar vader had geërfd. Na zijn dood ontdekt ze dat hij haar ook iets anders heeft nagelaten – een cacaoplantage in Vinces, Ecuador. Hoopvol over een nieuwe start na de verschrikkingen van de Eerste Wereldoorlog, maken Puri en haar man Cristobal de oversteek naar Ecuador. Maar het wordt snel duidelijk dat iemand niet blij is met haar aanspraak op de plantage.

    Als onderweg een aanslag op Puri mislukt en Cristobal wordt neergestoken, neemt Puri in zijn kleding de identiteit van haar man aan, om zo veilig verder te kunnen reizen en de waarheid te ontdekken over haar vaders nalatenschap. Hoewel ze nu bevrijd is van de strikte regels die vrouwen moeten volgen, komt ze voor andere uitdagingen te staan – nieuw gevonden familie, verborgen affaires en haar vaders donkere geheimen. En dan is er nog haar aantrekkingskracht tot een mysterieuze man, terwijl ze nog altijd niet de identiteit heeft achterhaald van degene die haar haar toekomst probeert te ontnemen…

Onze recensie

  • onze waardering

    De Spaanse dochter van Lorena Hughes is een titel die meteen de essentie van het verhaal aanduidt. María Purificación de Lafont y Toledo, kortweg Puri, is in Spanje opgegroeid terwijl haar vader naar Ecuador verhuisd is en daar een nieuwe familie, inclusief een zoon en twee dochters, heeft gesticht. Wanneer het bericht komt dat haar vader overleden is en haar een deel van zijn erfenis heeft nagelaten, besluit Puri samen met haar man Cristobal de oversteek naar Ecuador te maken.

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • De 11 beste serie finales

  • Buffy the Vampire Slayer feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • The Time Travelers: Rennen voor je leven - Caroline Lawrence

Zoek in artikelen