Het plezier van écht goed koken

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    In Het plezier van écht goed koken laat Alice je zien hoe je elke dag, of het nou een hectische werkdag of een luie zaterdag is, met (basis)kennis en ervaring en het toepassen van de juiste technieken, geweldig eten op tafel kunt zetten. In zes originele hoofstukken, van ‘uit de losse pols’, ‘ontspannen weekendkoken’ tot en met ‘make-over van restjes’ en ‘serieus zalige zoetigheden’ heb je een masterclass in handen om niet alleen het plezier achter het fornuis te ervaren maar ook om je kennis omtrent smaakcombinaties en technieken te verbeteren. Daarnaast krijg je ook nog allerhande tips & trucs en bonusrecepten mee. Maak in een handomdraai een venkel & citrussalade met een rokerige dressing van lenteui en krijg meteen de tip mee hoe je deze salade in een winterse variant op tafel kunt zetten. Of serveer een Indiase curry van aardappel en palak (spinazie) en krijg tijdens het bereiden de short cuts en mogelijke toevoegingen mee om de maaltijd te verrijken. 

Onze recensie

  • onze waardering

    Het kookboek Het plezier van écht goed koken is geschreven door Alice Zaslavsky. Op de omslag staat dat het een handboek is voor de enthousiaste thuiskok. Enthousiast word je zeker van dit boek, want wat direct opvalt is dat het een enorm kleurrijk kookboek is.

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • Bitterzoet

  • Ik, alleen - Sophie Zijlstra

  • V-Wars: de nieuwe Netflix-vampierenserie met Ian Somerhalder

Zoek in artikelen