Koninkrijk 2 - De koningin van verraad

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (2 stemmen)
 • Omschrijving:

  Lara was koningin, maar leeft nu in ballingschap als verrader. Niet lang geleden heeft ze moeten toekijken hoe haar eigen vader Ithicana veroverde, zonder dat ze ook maar iets kon doen om hem te stoppen. Als ze erachter komt dat haar man Aren tijdens de strijd niet vermoord, maar gevangen genomen is, weet Lara dat er maar één reden is waarom haar vader hiervoor heeft gekozen: Aren dient als lokaas voor zijn verraderlijke dochter.

  Voor Lara zit er niets anders op: ze zal terugkeren naar Ithicana met een plan om niet alleen koning Aren, maar ook het Koninkrijk der Bruggen te bevrijden uit de klauwen van haar vader. Hiervoor zal ze zijn eigen wapens tegen hem moeten gebruiken: de zussen van wie ze het leven heeft gespaard. Al snel zijn er meer tegenstanders dan Lara had verwacht. Niemand is te vertrouwen en vijanden en bondgenoten wisselen van kant. Maar haar grootste tegenstander is misschien juist wel de man die ze probeert te bevrijden – de man die ze heeft verraden.

   

Toegevoegd door:

Onze recensie

 • onze waardering

  De Koningin van Verraad is het tweede deel in de Bridge Kingdom serie van Danielle L. Jensen. Door Lara's keuzes leeft ze in het begin van De Koningin van Verraad in ballingschap. Aren is gevangengenomen door haar vader en het is Lara al snel duidelijk dat dit als lokaas is bedoeld. Lara is verliefd op Aren en moet terugkeren naar Aren’s koninkrijk zodat ze niet alleen Aren, maar ook het Koninkrijk der Bruggen kan bevrijden uit de klauwen van haar vader.

  Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • Grenzeloos geluk - Saskia M.N. Oudshoorn

 • Recensie: De waarheid en niets dan de waarheid over jongens en meisjes

 • Meningen over goede films die je boos kunnen maken

Zoek in artikelen