Nu we hier toch zijn

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (19 stemmen)
 • Omschrijving:

  Soms brengt een verkeerde afslag je precies op de juiste bestemming

  Al tien jaar lang neemt Audrey elke dag dezelfde route naar haar werk. Zodra ze de rotonde naar het parkeerterrein nadert, verandert ze in Audrey van HR. Die Audrey is gemotiveerd en betrouwbaar, drinkt groene thee en maakt iedere dag to-dolijstjes. Maar eigenlijk staat ze op instorten.

  Elke ochtend wordt het moeilijker om uit bed te komen; ze gebruikt de snoozefunctie steeds vaker. En telkens als ze de rotonde ziet verschijnen, stelt ze zich voor hoe het zou zijn om gewoon door te rijden en een ander leven te beginnen. Groots en meeslepend, zoals in haar lievelingsfilms. Maar in plaats daarvan doet ze wat er van haar verwacht wordt. En niemand die het doorziet.

  Tot die maandagochtend dat ze Lynx ontmoet. Hij is de gevel aan het schilderen en weet vanaf de steiger steeds haar aandacht te trekken. Zijn ‘leven in het nu’-mentaliteit wakkert iets in haar aan. Voor één keer besluit Audrey te doen wat ze altijd al wilde. Ze belandt in Parijs. Alleen en zonder plan. Maar misschien is dat precies wat ze nodig heeft…

   

Onze recensie

 • onze waardering

  Audrey van HR verzet steeds vaker haar wekker met een paar minuten. Audrey van HR stapt met steeds meer tegenzin in haar auto om naar haar werk te gaan en Audrey van HR vraagt zich elke dag opnieuw af wat er zou gebeuren als ze de afslag naar haar werk voorbij rijdt. Maar wat wil "gewone" Audrey met haar leven? Lynx, de ingehuurde schilder op haar werk, zet haar voor het blok. Zal het Audrey lukken de hoofdrol te spelen in de film die Lynx haar voorspiegelt? Of blijkt het uiteindelijk alleen maar een kortstondige droom te zijn?

  Lees verder

Ledenrecensies

Gerelateerde artikelen

 • Pitch Perfect

 • Disney voert campagne en creëert moderne prinsessen

 • Zwarte leugens - Linda Jansma

Zoek in artikelen