Tussen de regels

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (2 stemmen)
 • Omschrijving:

  Rowan Kane is de CEO van Dreamland, dus hij is elke dag bezig om sprookjes tot leven te brengen. Een groot attractiepark, mediabedrijven, meerdere hotels… Alles waar hij nu leiding aan geeft kan zijn eigendom worden, als hij bewijst dat hij de geschikte persoon is om het miljardenbedrijf klaar te maken voor de toekomst.

  Zahra Gulian werkt al een tijdje bij Dreamland, en heeft veel creative ideeën over wat er aan het park verbeterd zou kunnen worden. Op een avond schrijft ze in beschonken staat een analyse over waarom één van de duurste attracties van Dreamland een mislukking is, met een voorstel erbij voor wat beter zou kunnen.

  Zahra verwacht dat Rowan haar zal ontslaan vanwege haar brutale mail, maar tegen alle verwachtingen in biedt hij haar een toffe nieuwe baan aan. Rowan blijkt een nog lastigere baas dan Zahra al had gedacht. Hij is bot, veeleisend, en gewend om altijd zijn zin te krijgen. Zal Zahra hem kunnen laten zien dat er dingen zijn die belangrijker zijn dan geld?

   

Toegevoegd door:

Onze recensie

 • onze waardering

  Wanneer de opa van Rowan Kane overlijdt, laat hij zijn kleinzoons een flinke erfenis na. Maar daar moeten ze wel eerst iets voor doen. Hun opa is namelijk de oprichter van attractiepark Dreamland, waar zijn kleinzoons ook voor werken. Ieder van hen krijg een opdracht en wanneer deze voldaan is komen ze pas in aanmerking voor de beloofde erfenis. Voor Rowan houdt de erfenis in dat hij onder andere CFO van het attractiepark gaat worden, een baan die hij onwijs graag wil.

  Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • Recensie: Het RAK boek

 • Recensie: Schildpadden tot in het oneindige

 • Geestman - A. H. J. Dautzenberg

Zoek in artikelen