Unlikable

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Victoriaans Londen, 1889

  Jack the Ripper was pas het begin. Londen wordt momenteel geteisterd door een nieuwe, nog gruwelijkere ripper. Junior R laat lijken achter alsof het broodkruimels zijn en lijkt geen duidelijk motief te hebben voor zijn kwaadaardige bedoelingen.

  Eleonora Prime verhuist tijdelijk van haar geliefde Canterbury naar Kennington, zodat haar vader de renovaties aan het huis ongestoord door kan laten gaan. Fijn vindt Eleonora dat echter niet, want nu woont ze onder één dak met de man die haar leven vanaf hun eerste ontmoeting al zuur probeert te maken: de onweerstaanbare architect, Felix Clifton. Felix wil niets van Eleonora weten en dat laat hij ook duidelijk merken, maar als je samen in een huis woont, dan is elkaar vermijden bijna onmogelijk. Ondertussen gaan de moorden in Londen van kwaad naar erger. Het wordt sterk afgeraden om vrouwen en kinderen nog langer de straat op te laten gaan. Wanneer Eleonora onbewust oog in oog met Junior R komt te staan, beseft ze nog niet dat vanaf dat punt de bloeddorstige moordenaar alleen nog maar oog voor haar zal hebben.

Onze recensie

 • onze waardering

  Jack the Ripper 2.0! In Unlikable lopen we rondt in Victoriaans Londen. Het is het jaar 1889 en Eleonora Prime moet tijdelijk met haar broer en vader naar Kennington verhuizen omdat de nodige renovatie zal plaatsvinden in hun huis. Ze kunnen intrekken bij meneer Clifton en zijn losbandige zoon, Felix. Als die zoon bij Eleonora thuis aankomt om hun naar zijn huis te begeleiden herkent Eleonora hem meteen als de verwaande jongen die ze eerder nog dronken in de trein aantrof. Eleonora ziet de bui al hangen, maar hij is niet alleen de zoon van de vriend van haar vader, hij is ook de architect van de renovatie van haar huis.

  Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • Netflix bestelt een serie die gebaseerd is op een verhaal van Harlan Coben

 • Interview met James Dashner van The Maze Runner!

 • Recensie: Kaapse corruptie

Zoek in artikelen