Kruiden kweken koken

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Kruiden Claus is een gevestigde waarde in de kruidenwereld. Van heinde en verre komen chefkoks hun kruiden halen op de kwekerij. Christian en Lode Claus, 3de en 4de generatie kruidenkwekers, vertellen je in dit boek alles over de teelt, de verzorging, het oogsten en het bewaren van 36 bekende en minder bekende keukenkruiden. Ze delen tips & tricks om deze smaakmakers te combineren met andere ingrediënten in een verfijnde, maar toegankelijke keuken. Chefkok Michiel Van Colenberghe verwerkt de kruiden in een 40-tal overheerlijke gerechten.

Onze recensie

  • onze waardering

    Kruiden, kweken, koken bevat zowel bekende kruiden als dragon, munt, salie en basilicum, maar ook minder bekende als huacatay, shiso, lievevrouwebedstro en oost-Indische kers. Ook aardbei, aardpeer en rabarber, die ik niet direct onder de kruiden zou scharen vindt je in het boek terug.

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • Finale 7 - Kerry Drewery

  • Ik hou van New York

  • Hell City - Joanne Carlton

Zoek in artikelen