Courtney 21 - Aartsvijand

 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  In Aartsvijand van meesters van het avontuur Wilbur Smith en Tom Harper gaat Paul Courtney met het leger van Napoleon naar Egypte. Hoever zal hij gaan om te overleven in een wereld die in brand staat?
   

  Het verhaal van Aartsvijand, het eenentwintigste deel in de Courtney-serie van bestsellerauteur Wilbur Smith, begint in Parijs, 1794. Paul Courtney kijkt toe hoe zijn moeder naar de guillotine wordt gebracht en weet dat hij er alles aan moet doen om aan hetzelfde lot te ontsnappen. Paul voegt zich bij het leger van Napoleon en wordt naar Egypte gestuurd. Maar hoever zal hij gaan om te overleven – in een wereld die in brand staat en waarin zich in elke hoek verraders verschuilen?

  Kaapstad, 1806. Tien jaar later zweert Adam Courtney op het Neptunus-zwaard van zijn vader dat hij niet zal rusten voor hij de eer van zijn familie heeft hersteld. Op zijn tocht van Kaapstad naar Calcutta ontdekt Adam dat de vijand die hij zoekt misschien dichterbij is dan hij denkt…

  Aartsvijand van Wilbur Smith en Tom Harper heeft alle ingrediënten van een écht Courtney-verhaal: avontuur, liefde, wraak, familiegeheimen en spanning.

  ‘Topamusement.’ ‒ de Volkskrant

  ‘De allerbeste historische romanschrijver.’ ‒ Stephen King

Zoek in artikelen