• Home
  • Boeken
  • Landenbijbels 11 - De bijbel van de Libanese keuken

Landenbijbels 11 - De bijbel van de Libanese keuken

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Van kibbeh, tabouleh en mezze tot fatteh, mujadara en ma'moul

    Van kibbeh, tabouleh en mezze tot fatteh, mujadara en ma'moul: geen keuken in het Midden-Oosten wordt zo geroemd als de Libanese keuken. Libanon is een klein land met een enorm rijke en verfijnde keuken. In De bijbel van de Libanese keuken neemt Merijn Tol je mee op reis door alle regionale keukens die het land rijk is. Van de uithoeken van het land tot aan de vruchtbare Beqaa vallei, de schitterende bergdorpen en het altijd bruisende Beiroet. Met meer dan 230 bekende klassiekers, vergeten recepten, dorsgerechten en bijzondere familierecepten.

Onze recensie

  • onze waardering

    Ik ben fan van Merijn Tol sinds haar boek Onder de mediterrane zon dat ze samen schreef met Nadia Zerouali, met wie ze overigens meerdere kookboeken schreef én een kookprogramma presenteerde op 24Kitchen. Niet mijn favoriete kookprogramma overigens, maar dat zegt niets over haar boeken. Die zijn top. Het is dan ook logisch dat zij de aangewezen persoon is om De bijbel van de Libanese keuken te schrijven.

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • Recensie: Rocketman

  • Blijf!

  • Recensie: Vegarabia

Zoek in artikelen