November 2012: Ben je gek

Schreeuw het van de daken, er is een nieuwe Marian Keyes uit! Ben je gek heet haar nieuwste boek. En nee, wij zijn niet gek! Wij zijn namelijk meteen in de nieuwste parel van deze populaire chicklit-auteur gedoken. En.... hij stelt zeker weten niet teleur. Sterker nog: het is een echte aanrader! Zo''n aanrader dat deze de titel Boek van de Maand november dubbel en dwars verdient.

Ben je gek gaat over Helen Walsh - vierendertig, privé detective - waar het op zijn zachtst gezegd niet zo goed mee gaat. Ze heeft geen geld, geen huis, geen werk, en met haar nieuwe vriend botert het ook niet zo. Mismoedig stort Helen zich op een verdwijningszaak. De zanger van de Laddz, Ierlands meest viriele en beroemde boysband ooit, lijkt in het niets verdwenen. Bij familie, vrienden en het management van de band ontdekt Helen vele verborgen duistere motieven. De tijd dringt. Helen zakt steeds dieper in de problemen...

Een chicklit met een spannend tintje. Heerlijk voor deze donkere dagen. Lezen dus!

Ben je gek

 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (6 stemmen)
 • Omschrijving:

  Helen Walsh, vierendertig, privé detective, zit er doorheen. Geen geld, geen huis, geen werk, en met haar nieuwe vriend botert het ook niet zo. Mismoedig stort Helen zich op een verdwijningszaak. De zanger van de Laddz, Ierlands meest viriele en beroemde boysband ooit, lijkt in het niets verdwenen. Bij familie, vrienden en het management van de band ontdekt Helen vele verborgen duistere motieven. De tijd dringt. Helen zakt steeds dieper in de problemen.

Meer info

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • De 10 populairste chicklit schrijfsters

 • GEZOCHT: Chicklit.nl zoekt stagiaire!

 • Chicklit top-5: juni

 • Young Adult top-5: juli

 • Speciaal voor Valentijnsdag: Valentijn Blues

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen