Augustus 2013: Verkikkerd

En toen was het alweer augustus. Hartje zomer en dat is aan het weer eindelijk ook goed te merken. De mussen vallen van het dak en half Nederland ligt op het strand of in de tuin te bakken. Mét een boek, hopen wij. Voor een zomerse inspiratie presenteren we ons Boek van de Maand augustus: Verkikkerd, de tweede roman van auteur Lisette Jonkman. Met deze topper heeft Lisette bewezen dat ze geen eendagsvlieg is in chicklit-land, maar - hopelijk - een blijvertje. Dat Verkikkerd de titel Boek van de Maand dubbel en dwars verdient, vinden niet alleen wij, maar ook de VIP-readers van de Chicklit.nl leesclub. Het forum barstte namelijk uit zijn voegen van de positieve reacties op het boek.

Verkikkerd gaat over Lucy, die zich verheugt op een studententijd zonder haar ouders en hoogbegaafde zusje. Tot haar grote afschuw komt ze terecht op de campus, in een huis vol nerds. Denk maar niet dat ze ook maar iets met haar huisgenoten te maken wil hebben! Vooral niet met die lange, blonde jongen die twee kamers verderop woont. Waar kent ze hem toch van? En waarom krijgt ze het zo warm van hem? Ze valt toch zeker niet op nerds...

Verkikkerd is een heerlijk verfrissende chicklit, waar nu een keertje niet het kantoorleven, maar het leven als student centraal staat. Herkenbare situaties passeren de revue: huisgenoten, smerige studentenhuizen, verliefdheid, ruzies, tentamenstress… Met voldoende lach- én slikmomenten is Verkikkerd een regelrechte aanrader!

Verkikkerd

 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (59 stemmen)
 • Omschrijving:

  Lucy verheugt zich op een studententijd zonder haar ouders en hoogbegaafde zusje. Tot haar grote afschuw komt ze terecht op de campus, in een huis vol nerds. Denk maar niet dat ze ook maar iets met haar huisgenoten te maken wil hebben! Vooral niet met die lange, blonde jongen die twee kamers verderop woont. Waar kent ze hem toch van? En waarom krijgt ze het zo warm van hem? Ze valt toch zeker niet op nerds... 

Meer info

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • De 10 populairste chicklit schrijfsters

 • GEZOCHT: Chicklit.nl zoekt stagiaire!

 • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

 • 10 jaar Chicklit.nl: dat is FEEST!

 • Chicklit top-5: juni

REACTIES

 • Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

 • Floortje 5 jaar geleden

  Verkikkerd is voor mij een van de leukste chicklits ooit gelezen! Het is een perfecte combinatie van humor, romantiek, zelfontplooiing en dat op een leuke locatie. Ik zou zo op een nerdcampus willen gaan wonen, al moet ik dan ook gaan studeren.

  Voor mij is dit de chicklit van 2013!

 • justXpeej 5 jaar geleden

  SUPER leuk boek!!

  Had hem zomaar uit!! Jammeer ook eigenlijk.. =D

 • Patricia Mulder 5 jaar geleden

  heel leuk boek echt geweldig en ook leuk dat ze de lezers bedankt aan het einde. echt een die je gelezen moet hebben ik heb hem sinds gisteren helaas uit.

 • Jacky van Dijk 6 jaar geleden

  Uiteraard 100% verdiend!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen