Juli 2014: Verslingerd

Schreeuw het van de daken, Kikker en Lucy zijn terug! We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar eindelijk kunnen we genieten van het vervolg op Verkikkerd van Lisette Jonkman: Verslingerd. En genieten, dat doen we zeker! Daarom hoefden we niet lang na te denken over welk boek de titel Boek van de Maand juli verdient. Verslingerd natuurlijk, duh.

Over het boek
Het studentenleven gaat niet over rozen. Lucys relatie met Kikker staat onder druk, omdat hij een duet gaat opnemen met de beroemde zangeres Laura. Maar is haar interesse alleen zakelijk? Ondertussen kampt Lucy met een lichte social media-verslaving en eist haar populaire beautyblog steeds meer tijd en verantwoordelijkheid op. Om de chaos compleet te maken vragen haar vrienden en familie ook nog aandacht met hun problemen. Het wordt hoog tijd om prioriteiten te stellen. Wat is nu eigenlijk écht belangrijk in het leven?

Heb je Verslingerd nog niet in huis? Ren dan maar snel naar de winkel. Een heerlijk sprankelend verhaal, waar je de zomer gegarandeerd mee doorkomt. Althans, als je hem keer op keer leest, want dit boek heb je binnen no-time uit!

Verslingerd

 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (19 stemmen)
 • Omschrijving:

  Het studentenleven gaat niet over rozen. Lucys relatie met Kikker staat onder druk, omdat hij een duet gaat opnemen met de beroemde zangeres Laura. Maar is haar interesse alleen zakelijk? Ondertussen kampt Lucy met een lichte social media-verslaving en eist haar populaire beautyblog steeds meer tijd en verantwoordelijkheid op. Om de chaos compleet te maken vragen haar vrienden en familie ook nog aandacht met hun problemen. Het wordt hoog tijd om prioriteiten te stellen. Wat is nu eigenlijk ├ęcht belangrijk in het leven?

Meer info

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • 10 jaar Chicklit.nl: dat is FEEST!

 • Lisette Jonkman trakteert op GRATIS eBook van Festivalkriebels

 • Gratis e-teaser van Lisette Jonkman: Pizzageur & Maneschijn

 • Chicklit top-5: juli

 • Boek van het Jaar 2013: stem op jouw favoriet!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen