Twilights Stephenie Meyer komt met een nieuwe thriller

Als je de naam Stephenie Meyer hoort, is het eerste dat je denkt vast: Twilight. Dat klopt. De Twilight-serie is wat Meyer op de kaart zette. Zowel de boeken als de films waren immens populair en dit betekende voor Meyer haar doorbraak. In 2008 bracht ze haar eerste novelle uit, "The Host". Nou, wees klaar voor de tweede! Stephenie Meyer is druk bezig met haar volgende hit genaamd "The Chemist". Dit boek wordt haar nieuwste thriller voor volwassenen.

Bron: thediaryofbooks.com

Geen vampiers, geen weerwolven, geen aliens die onze lichamen overnemen. Die tijd is niet meer. Met "The Chemist" slaat de best-selling auteur een nieuwe weg in van harde actie, vrouwelijke helden en natuurlijk, een vleugje romantiek!

“The Chemist is de liefdesbaby gecreëerd van de samenkomst van mijn romantische gevoelens en mijn obsessie met Jason Bourne/Aaron Cross”, vertelde Meyer. Romantiek én Jason Bourne? Ding dong! Reserveer voor ons maar alvast een exemplaar!

De novelle draait om een vrouwelijke ex-agent. Ze is op de vlucht voor haar voormalig werkgever, de regering van de Verenigde Staten van Amerika. Ze was hun donkerste geheim. Nu vormt ze een risico. Ze zal nog één laatste zaak moeten oplossen om haar naam te zuiveren en haar leven te redden.

Pfew, krijg jij hier al lichtelijke zweethandjes van? Wij wel! Stephenie Meyer zou Stephenie Meyer natuurlijk niet zijn als er niet ook een vleugje romantiek in verwerkt zou zitten. De vrouwelijke heldin valt namelijk voor de verkeerde man op het verkeerde moment. Story of our lives

In een persbericht zei de schrijfster dat ze een vrouwelijke hoofdpersoon wilde creëren “wiens voornamelijk wapen geen pistool of uitpuilende spieren is, maar eerder haar brein.” Laten we hopen dat ze daarin slaagt, want dat klinkt ons helemaal niet verkeerd in de oren!

Wanneer we "The Chemist" kunnen bewonderen in ons eigen prachtige taaltje is nog niet bekend, maar voor de ongeduldige lezers onder ons: vanaf 15 november 2016 zal het boek beschikbaar zijn in het Engels!

Wat zijn jouw gedachten over deze nieuwe novelle van Stephenie Meyer?

Bron: ew.com

Lees ook:

Must read! De nieuwe Rainbow Rowell

Nieuwste artikelen

  • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Als ik je weer zie

  • Mijn grote flapjesboek van alle dieren - Carrie Love

  • Argylle - Elly Conway

  • Weekend weg wandelgids - Claudia Straatmans

  • De thuishaven aan de Westerschelde - Marja Visscher

Gerelateerde artikelen

  • 18 x de leukste filmseries

  • De 40 beste complete Young Adult series 

  • 12 x de beste romantische tiener films

  • YA fantasy boeken series

  • De leukste vampier boeken

Zoek in artikelen