Nieuw leesvoer van Sarah J. Maas!

Goed nieuws voor de Sarah J. Maas fans: er zijn nieuwe boeken onderweg! Meervoud, ja! Sarah J. Maas, de populaire auteur van de series “Een Hof van Doorns en Rozen” en “Glazen Troon”, is druk bezig geweest en heeft, volgens dit nieuws, ook nog heel wat werk in het verschiet liggen!

Sarah J. Maas is de schrijfster van maar liefst twee geweldige series! “Hof van Doorns en Rozen”, over de 19-jarige Feyre die in de wereld van de Fae terecht komt. En “Glazen Troon”, waarin Celaena een huurmoordenaar is en aan een toernooi deelneemt om de kampioen van de koning te worden. Beiden series vallen onder het Fantasy genre en zijn helaas net iets minder geschikt voor Young Adult vanwege seks en geweld. De boeken werden al snel populair en zijn over de hele wereld vertaald. Ook hier in Nederland werden de series al snel een hit. Surprise, surprise! Wij weten uit hoeveel boeken de series gaan bestaan en wij kunnen je alvast vertellen dat er nog heel wat leesvoer op je ligt te wachten!

Ben je er klaar voor? Voor nu lijkt het erop dat “Hof van Doorns en Rozen” zal bestaan uit maar liefst ZEVEN boeken en “Glazen Troon” zal waarschijnlijk ZES boeken tellen! Nog zoveel om naar uit te kijken! Natuurlijk zullen al deze boeken ook vertaald worden in het Nederlands, dus geen paniek.

En dan nu het nieuwe boeken nieuws! Sarah J. Maas heeft laten weten dat er nog twee boeken toegevoegd zullen worden aan het zesde en laatste boek van “Glazen Troon”. Eén van de boeken wordt een novelle over het karakter Chaol Westfall en het ander wordt volgens uitgeverij Bloomsbury “de ultieme gids voor de Glazen Troon serie en de wereld van Erilea, inclusief illustraties, samenvattingen van karakters, omgevingen, magie, goden, politiek, wezens en vocabulaire plús een tijdlijn van de gebeurtenissen.” Deze gids krijgt dan ook de toepasselijke naam: De Wereld van de Glazen Troon.

Voor nu zou dit jullie even genoeg moeten geven om op te teren en natuurlijk om naar uit te kijken!

Kijk jij al uit naar de nieuwe boeken van Sarah J. Maas?

Bron: ew.com

Lees ook:

Must read! De nieuwe Rainbow Rowell

Nieuwste artikelen

  • De beste Scifi op Disney+

  • The Originals feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • De 15 beste boeken uit de Reese Witherspoon Book Club

  • De 10 leukste beroemde vriendschappen in Hollywood

  • Uncharted trailer met Tom Holland en Mark Wahlberg is uit

Gerelateerde artikelen

  • De film van 'Hof van Doorns en Rozen' gaat eraan komen

  • Boeken zoals Throne of Glass

  • YA fantasy boeken series

  • Tattoo's geïnspireerd door boeken

  • 8 boekverfilmingen die je niet wilt missen

Zoek in artikelen