Alle boeken van Rachel Gibson

Bij Chicklit smullen we van de boeken van Rachel Gibson. Haar vlotte manier van schrijven, meeslepende verhaallijnen en no-nonsense personages zijn verslavend en hebben haar al meerdere prijzen opgeleverd, waaronder de RITA, de hoogste onderscheiding van de Romance Writers of America. Ook liefhebbers van Jill Mansell zullen Rachel Gibson boeken zeker waarderen!

De Rachel Gibson boeken zijn onderverdeeld in een aantal series. De ‘Lovett, Texas’ serie bijvoorbeeld bestaat onder andere uit Gek op jou (Lovett, Texas, #2) en Gezocht: redder in nood (Lovett, Texas, #3). De andere series zijn ‘Military Men’, ‘Gospel, Idaho’, ‘Truly, Idaho’, ‘Writer Friends’ en ‘Chinooks Hockey Team’.

In totaal heeft Rachel Gibson al 40 (!) boeken geschreven. Hieronder een overzicht van een aantal van haar boeken om jullie een beetje een idee te geven waarom wij zo mega enthousiast zijn over deze auteur!

De man van mijn dromen... (Any Man of Mine) - Rachel Gibson
In De man van mijn dromen... maken we kennis met Autumn Haven die in Las Vegas in een vlaag van verstandsverbijstering met de bekende ijshockeyspeler Sam LeClaire in het huwelijksbootje stapt. Al snel beseft Auntumn dat ze een fout heeft gemaakt, en de scheiding volgt al snel, maar wat Autumn dan nog niet weet is dat ze zwanger is van Sam... Twee jaar later heeft Autumn haar leven weer op de rit. Het gaat goed met haar zoontje, ze heeft een eigen bedrijf opgezet en ze organiseert bruiloften. Maar juist op het punt dat het allemaal goed gaat loopt ze Sam weer tegen het goddelijke lijf...

Gek op Jou (Crazy on You)- Rachel Gibson
Gek op Jou gaat over Lily Darlington. In het dorp waar ze woont staat Lily bekend als ‘gekke Lily’ omdat ze in het verleden met haar auto het huis van haar ex-man binnen is gereden. Misschien niet een heel slimme zet,maar de schoft verdiende het dubbel en dwars! Inmiddels is ze weer helemaal gelukkig. Ze is succesvol, woont samen met haar zoontje in een fijn huis, en ook over haar uiterlijk heeft ze op haar 38e nog niets te klagen. En dat uiterlijk valt ook politieagent Tucker Matthews op. Hoewel hij niet echt op een nieuwe liefde zit te wachten, valt hij toch als een blok voor Lily. Misschien is een nieuwe liefde nog niet eens zo’n gek idee?

Gewoonweg onweerstaanbaar (Simply Irresistible) - Rachel Gibson
In Gewoonweg onweerstaanbaar laat Georgeanne Howard haar steenrijke verloofde bij het altaar staan wanneer ze zich realiseert dat ze niet met een man kan trouwen die oud genoeg is om haar grootvader te zijn. Zonder zich ervan bewust te zijn helpt hockeyster John Kowalsky haar om aan haar verloofde te ontsnappen, en van het een komt het ander... Zeven jaar later ontmoeten John en Georgeanne elkaar opnieuw. Beiden zijn veranderd, en John is geschokt wanneer hij er achter komt dat hij een dochter heeft. Desalniettemin is hij vastbesloten om deel uit te maken van haar leven. Georgeanne heeft nog altijd een zwak voor John, maar is de liefde sterk genoeg is om de woede van haar ex-verloofde te trotseren?

Meer van Rachel Gibson:

Gezocht: redder in nood!

Hals over kop (What I Love About You)

Hoofd op hol (The Trouble with Valentine’s Day)

Kijk! Jane Scoort! (See Jane Score)

Kom bij me (Run to You)

Kus me dan

Lola geeft zich bloot

Niet alles is liefde (I’m in No Mood for Love)

Op de vlucht 

Undercover Lover

Verboden terrein

Verslingerd aan jou (Tangled Up on You)

Ware liefde en andere rampen (True Love and Other Disasters)

Weet wie je date (Not Another Bad Date)

Zou het liefde zijn? (It Must Be Love)

Zwijgen is Zilver... (Nothing But Trouble)
 

Heb jij al eens een Rachel Gibson boek gelezen?

 

 

Nieuwste artikelen

  • Boeken over magische scholen

  • Netflix maakt Frankenstein film met Guillermo Del Toro en sterrencast

  • Deze films en series worden in april van Netflix verwijderd

  • Winnen: 5x Vloek van vuur en schaduw van Emmy van Ruijven

  • Wondervrouwen - Stephanie Schuster

Gerelateerde artikelen

  • Moederdag: boeken top-5

  • Top 10 BBQ boeken

  • De 10 populairste chicklit schrijfsters

  • Winnen: Moederdag boekenpakket

  • GEZOCHT: Chicklit.nl zoekt stagiaire!

Zoek in artikelen