Maggie Stiefvater kondigt een nieuw YA boek aan

Vorig jaar kwam er helaas een einde aan de geweldige Raven-serie van Maggie Stiefvater. Maar er is nu goed nieuws voor de fans van Maggie, zij hebben nu zeker iets om naar uit te kijken in 2017! Maggie Stiefvater heeft vorige week vrijdag namelijk aangekondigd dat op 10 oktober haar nieuwe, standalone, boek uitkomt! Haar nieuwe YA roman zal All The Crooked Saints gaan heten.

Er is nog niet heel veel bekend over het nieuwe YA boek van Maggie Stiefvater. Wel heeft zij laatst een foto van het artwork van All The Crooked Saints getwitterd. Hierop is te zien dat twee handen naar elkaar reiken en in de handen staat een afbeelding van een uil. De bovenste uil is lichter dan de onderste. Wat dit precies betekent, weten we helaas nog niet! Maar de afbeelding ziet er in elk geval geweldig uit.

 

Dat Maggie Stiefvater met dit standalone boek komt, is nogal een verrassing. In augustus vertelde de auteur namelijk dat ze bezig was met het schrijven van een nieuwe trilogie, die gericht zal zijn op Robin Lynch. Wij kennen Robin al uit de Raven-serie, hij had de gave om zijn dromen werkelijkheid te laten worden. Maar gelukkig kunnen we dus eerst genieten van All The Crooked Saints die op 10 oktober zal worden gereleased.

Ben jij benieuwd naar All The Crooked Saints?

Bron: ew.com

Lees ook:

De nieuwe King's Cage boek trailer is er!

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De ravenjongens

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen