Cara Delevingne schrijft een Young Adult boek

Cara Delevingne kennen we allemaal als model en nu ook als actrice. Ze schittert momenteel in de film Valerian and the city of a thousand planets. Maar Cara Delevingne ontpopt zich tot een echte duizendpoot! Ze brengt namelijk binnenkort haar debuut boek uit getiteld Mirror, Mirror. Het boek is een echt coming of age verhaal en binnenkort is het boek eindelijk verkrijgbaar!

Bron: Getty Images/Victor Chavez

Delevingne heeft op haar instagram de voorkant en de releasedatum van het boek bekendgemaakt. Ze schrijft onder haar post dat ze het heel erg leuk vind om de kaft van haar boek te mogen onthullen en dat Mirror, Mirror op 5 oktober zal uitkomen. We moeten dus nog wel een kleine 2 maanden wachten. In november zal het boek in Nederland uitkomen onder de naam Spiegel.

Het boek zal gaan over de 16-jarige vrienden Red, Leo, Rose en Naomi. Allemaal zijn ze een buitenbeentje en ze proberen uit te vinden wie ze zijn en wie ze zouden willen zijn. Het leven is niet perfect, maar de muziek brengt de vier vrienden bij elkaar. Ze richten een band op getiteld Mirror, Mirror. Maar dan verdwijnt Naomi die even later bewusteloos uit het water gehaald wordt en in een coma ligt. Volgens de politie was het een mislukte zelfmoordpoging, maar de vrienden van Naomi zijn daar niet van overtuigt. Zal naomi nog wakker worden? Rose gaat na het ongeluk naar veel wilde feesten, terwijl Leo depressieve stemmingen krijgt. Red besluit om op onderzoek uit te gaan en de waarheid boven tafel te krijgen. Hierdoor komt Red’s wereld op zijn kop te staan en onthult hij de meest donkere geheimen van de vriendengroep. Niets zal ooit meer hetzelfde zijn, want als een spiegel eenmaal gebarsten is, kan het niet meer gemaakt worden.

Het boek klinkt in ieder geval veelbelovend! Wij weten wat wij gaan doen op 5 oktober.

Wat vinden jullie ervan dat Cara Delevingne een boek heeft geschreven?

Bron: Entertainment Weekly, Daily Mail, Instagram.

Lees ook: Dit zijn de eerste fotos en de teaser van het tweede seizoen van The Crown

Nieuwste artikelen

  • Blauwdruk van geluk - Petra Kruijt

  • De legende ontwaakt - Helena Dahlgren

  • Dingen die we toevertrouwen aan de wind - Laura Imai Messina

  • Tong - Marly van Otterloo

  • Kerst op het eiland Skye - Kirsty Ferry

Gerelateerde artikelen

  • Jaden Smith en Cara Delevingne zijn gecast voor Life In A Year

  • Recensie: Spiegel

  • De ultieme prinsessenfilms

Zoek in artikelen