Jill Mansell boeken geranked

Het Chicklit genre heeft natuurlijk een heel speciaal plekje in ons hart veroverd en we zijn er gewoonweg gek op. Eén van onze favoriete Chicklit auteurs is eigenlijk toch wel Jill Mansell en daarom hebben wij al haar boeken geranked. Deze ranking hebben wij gebaseerd op onze eigen recensies, maar ook op de waardering van verschillende andere instanties. Het zijn maar liefst 32 boeken, dus lees snel verder!

1. Tot aan de zon en terug

Didi krijgt de schrik van haar leven als ze na dertien jaar weer oog in oog staat met Shay Mason, haar eerste liefde. De vlinders van toen zijn in één klap terug. Maar Shay vertrok destijds met de noorderzon en nu is Didi eindelijk gelukkig. Het verleden gaat haar leven niet overhoophalen, o nee. Zij is bovendien niet de enige die lang weggestopte emoties boven voelt komen. Shays vertrek ging gepaard met een schandaal en dat steekt opnieuw de kop op. Lang verborgen geheimen komen aan het licht. Lees wat wij vinden van Tot aan de zon en terug in onze recensie. Dit boek heeft van ons 5 hartjes gekregen en ook andere instanties geven Tot aan de zon en terug 5 hartjes, waardoor het met recht op nummer 1 staat! 

Jill Mansell boeken2. De smaak te pakken

Na maanden van verdriet om haar overleden man, Jamie, is Ellie weer toe aan een nieuwe start. Ze verruilt haar uitgewoonde flat voor een mooi appartement en vindt een geweldige baan. Aan een nieuwe man heeft ze nog geen behoefte. Vooral niet omdat Jamie haar stiekem opzoekt – daar dagdroomt ze over, want zo mist ze hem gewoon wat minder. Haar nieuwe baas Zack McLaren is rijk, ziet er fantastisch uit en is nog succesvol ook. Maar Ellie kijkt wel uit, ze weet zeker dat Zack alleen een betrouwbare assistente wil, meer niet.  Kom meer te weten over De smaak te pakken door onze recensie te lezen! Van ons kreeg dit boek 5 hartjes en van andere instanties 4 sterren! Welverdiend staat dit boek op nummer 2.

Jill Mansell boeken3. Eenmaal andermaal verliefd

Tilly Cole is net weer single en verruilt in een opwelling het bruisende Londen voor een klein stadje. Ze maakt een nieuwe start en gaat werken voor Max en zijn dertienjarige dochter Lou. Al snel blijkt ze zich in een broeinest van roddels, intriges en rivaliteit te bevinden rondom de aantrekkelijkste man van de stad: Jack Lucas. Maar Tilly heeft geen zin om mee te doen aan de 'Jackrace'. Bovendien heeft Jack de reputatie een echte versierder te zijn. Is ze nu gewoon een verstandige meid of laat ze de liefde van haar leven lopen? Wij beoordeelden Eenmaal andermaal verliefd met maar liefst 5 hartjes, je leest er alles over in onze recensie! Dit boek heeft de welverdiende 3de plek verdiend in ons rijtje met Jill Mansell boeken.

Jill Mansell boeken4. De Boot Gemist

Als je op je vrijgezellenavond de man van je dromen ontmoet dan heb je bijna... de boot gemist. Als Poppy Dunbar op haar vrijgezellenavond de knappe Tom ontmoet, weet ze dat ze maar beter niet met Rob kan trouwen. Bij Tom heeft ze namelijk het gevoel dat ze hem al haar hele leven kent, ook al heeft ze hem pas één keer ontmoet. Poppy besluit een nieuw leven te gaan leiden in Londen, waar ze intrekt bij de aantrekkelijke kunstenaar Caspar French. Maar hoe aantrekkelijk ook, Poppy heeft geen oog voor Caspar. Zij denkt nog steeds aan Tom en of hun ontmoeting voorbestemd was... Lees in onze recensie waarom dit boek van Jill Mansell 5 hartjes krijgt. De Boot Gemist heeft de prachtige vierde plek toebedeeld gekregen van ons!

5. Stuur me een berichtje

Waarom moest Essie ook zo nodig haar ware gevoelens in die brief zetten? Hij was alleen voor haar beste vriendin bestemd, en niet voor het hele internet. Dan had ze nu nog gewoon een huis, een baan en een vriend gehad.
Aan de andere kant, als ze niet opeens alles was kwijtgeraakt, zou ze Zillah en Conor met hun bijzondere wensenproject nooit ontmoet hebben – en niet te vergeten Lucas, de oorzaak van al haar ellende. Waarom moet ze nou net op hem vallen? Wij beoordeelden Stuur me een berichtje met 5 hartjes! Benieuwd waarom? Lees er alles over in onze recensie! Stuur me een berichtje van Jill Mansell heeft van ons de vijfde plek gekregen. 

6. Ik wil met je mee!

Ik wil met je mee! van Jill Mansell is het hartverwarmende en grappige verhaal over de vraag of er in de liefde ooit het juiste moment is. Wanneer Mimi voor het eerst haar vaders nieuwe huis in de Cotswolds bezoekt, raakt ze verliefd op het dorp en de mensen die er wonen, allen met hun eigen sores en gekkigheden. Vooral met Cal heeft ze meteen een klik. En nog iets meer. Hij is gastvrij, charismatisch, en gewoonweg té knap. En hij is gelukkig getrouwd met Stacey en heeft een dochter. Dan wordt de dorpsgemeenschap getroffen door een tragedie. Hierna volgt een reeks van onverwachte wendingen. Het pad van Mimi en Cal zal steeds opnieuw kruisen – maar zal het ooit het juiste moment voor hen beiden zijn? Ik wil met je mee! heeft van ons 5 hartjes gekregen en van andere instanties 4 hartjes, waardoor Ik wil met je mee! de zesde plek verdient heeft! Lees hier onze recensie van Ik wil met je mee!

7. De zomer van je leven

De zomer van je leven is de nieuwe zomerse feelgoodroman van bestsellerauteur Jill Mansell. Wanneer de tieners Amber en Lachlan terechtkomen in hetzelfde pleeggezin ontstaat er algauw een hechte band. Verhuizen naar het schitterende Cornwall is het beste dat hen ooit is overkomen – en nu, als volwassenen, is hun band sterker dan ooit. Maar Amber heeft een geheim: ze is verliefd op Lachlan – haar beste vriend! - en weet dat het nóóit kan werken. Lachlan is een echte rokkenjager en absoluut geen relatietype. Bovendien maken ze zich zorgen om hun pleegvader, weduwnaar Teddy. Hij gelooft weer in de liefde, maar is zijn nieuwe, opvallend mooie vriendin Olga wel zo perfect als ze lijkt? De zomer van je leven heeft van onze 5 hartjes gekregen. Wil je weten waarom? Lees hier onze recensie van De zomer van je leven. 

Jill Mansell boeken8. Geknipt voor Miranda

Miranda is in de wolken als ze Greg ontmoet: hij is knap, geestig en lijkt meteen dol op haar. De volmaakte man! Greg vindt Miranda ook erg leuk: ze is mooi, ze is jong en ze zeurt nooit over baby's. Natuurlijk heeft hij haar niet alles over zichzelf verteld - zelfs de liefste meisjes gaan soms een beetje raar doen tegen een man die net zijn zwangere vrouw in de steek heeft gelaten. Maar daar hoeft ze toch niet achter te komen? Gelukkig voor Miranda zijn mannen net treinen - tijdenlang sta je te wachten en komt er niet één, en dan komen er ineens drie tegelijk. Ze moet alleen de juiste zien te pakken... Dit boek hebben wij niet gerecenseerd, maar onze leden beoordelen het met 5 hartjes. Met recht staat dit boek in de Top 10 met Jill Mansell boeken!

Jill Mansell boeken9. Vlinders voor altijd

Lara is zestien en zwanger als haar vader haar het huis uitzet. Wat moet ze doen? Ze vlucht naar haar tante Nettie, een robuuste oude vrijster met rare gewoonten – maar met een hart van goud. Lara mag daar blijven, samen met haar baby Gigi. Achttien jaar later gaat Lara voor het eerst terug naar haar geboortestad, voor haar vaders begrafenis. Niemand herkent haar nog. Behalve haar vroegere hartsvriendin Evie natuurlijk. En dan! Ze kan wel door de grond zakken: daar is ook haar vriendje van toen. Ze heeft hem nooit verteld dat hij de vader is van haar dochter Gigi. Voor Lara het weet, is ze in een mallemolen van gebeurtenissen beland, vol met raadsels en een hopeloze verliefdheid. Ook dit prachtige boek van Jill Mansell wordt in onze recensie met 5 hartjes beoordeeld, maar andere instanties gaven dit boek 3,5 sterren.

Jill Mansell boeken10. Geluk in het Spel

Suzy wordt aangehouden omdat ze te hard rijdt. Hoe komt ze onder de boete uit? Gelukkig is de agent wel de knapste man die ze ooit heeft gezien en voor Suzy is het lust op het eerste gezicht. Maar bij hun tweede ontmoeting ziet alles er anders uit... Wij beoordelen een boek natuurlijk niet zomaar met 5 hartjes, dan moet het wel echt heel goed zijn. In de recensie die wij over Geluk in het spel lees je waarom wij dit boek geweldig vinden! Wij vonden dit boek zeker wel 5 hartjes waard, maar bij de andere instantes wordt het iets lager beoordeeld. Daarom heeft Geluk in het spel de 10de plek weten te veroveren in ons artikel met Jill Mansell boeken geranked! Een boek dat iedere Chicklit liefhebber gelezen moet hebben!

Jill Mansell boeken11. Je bent geweldig 

Hallie heeft een geheim: ze is verliefd op de perfecte man. Maar het zal nooit wat kunnen worden, want Hallie heeft niet lang meer te leven. Flo heeft een dilemma: ze is stapelgek op Zander. Diens vreselijke zus doet er echter alles aan om hun relatie te dwarsbomen. Tasha heeft een probleem: haar nieuwe vriendje is een avontuurlijk type. Zij maakt zich dan ook continu zorgen dat er iets fout gaat. Je bent geweldig begint als Hallie in een taxi zit. Er is een donor gevonden en ze krijgt nieuwe longen. Maar van wie? Op zowel Chicklit, als bij de andere instanties scoort Je bent geweldig 4 hartjes of sterren. Een mooie 11de plek kon dan natuurlijk ook niet uitblijven voor dit boek! Lees alles over het mooie boek Je bent gewelding in onze recensie

12. Heerlijk duurt het langst

Wie heeft er ooit genoeg van romantiek? Lainey wel na haar laatste relatie. Zij dacht dat het voor altijd was, hij dacht al aan de volgende. En dus is ze, wanneer ze haar nieuwe baan begint bij een chaotisch gezin in Cornwall, niet geïnteresseerd in Seth, de stiefzoon van haar baas, hoe aantrekkelijk hij ook is (en dat is héél aantrekkelijk). Vooral omdat Seth een perfecte vriendin heeft. Maar Lainey was niet helemaal eerlijk over haar leven, en Seth is ook niet helemaal wat hij lijkt. Als iedereen iets te verbergen heeft, is het ingewikkeld! Komt de liefde naar hen toe deze zomer? Heerlijk duurt het langst heeft van ons, onze leden en andere instanties vier hartjes gekregen. Lees hier onze recensie over Heerlijk duurt het langst. 

Jill Mansell boeken13. Huisje boompje feestje

Molly’s nieuwe buurman Dex is de populairste man van het dorp. Wat wil je ook? Hij is knap, single, en… hij heeft een baby. Molly is dol op het meisje. Maar wanneer Dex aan Molly opbiecht iets voor haar te voelen, wijst ze hem af. Hij is een rokkenjager en daar zit Molly niet op te wachten. Toch moet ze diep vanbinnen toegeven dat ze Dex erg aantrekkelijk vindt. Hoe kan ze alsnog zijn aandacht trekken? Ook schreven wij een hele leuke recensie over Huisje Boompje Feestje en vertellen wij aan jou waarom je dit boek moet lezen! Niet alleen Chicklit beoordeeld dit boek met 4 hartjes, bij de andere instanties scoort het ook gemiddeld 4 sterren! Dit boek kan je daarom zeker niet links laten liggen!

Jill Mansell boeken14. Lang leve de liefde

Op de ochtend van haar vijfentwintigste verjaardag maakt Lily Harper de allerlaatste brief open van haar geliefde moeder, die stierf toen Lily acht was. Tot haar verrassing staat er meer in over haar moeders eerste en enige echte liefde. Die dag ontmoet Lily ook de acteur Eddie Tessler. Lily is stiekem wel gevleid dat Eddie haar zo geweldig vindt, en ze voelt de vlinders fladderen. Maar waarom vindt ze het dan zo belangrijk wat Dan, haar grappige, stoere, knappe jeugdvriend, die altijd voor haar klaarstaat, ervan vindt? Benieuwd of dit boek iets voor jou is? Lees dan de enthousiaste recensie die wij erover schreven. 
 

Jill Mansell boeken15. Rozengeur en zonneschijn

Sophie Wells werkt als fotografe in de populaire badplaats St. Carys. Ze heeft besloten niet meer aan een relatie te beginnen; dat wil ze niemand meer aandoen. Tot haar afgrijzen valt ze toch voor Josh Strachan, de nieuwe eigenaar van het chique hotel Mariscombe House. Waarom moet juist hij haar dan betrappen op skinny-dipping? Dat wordt een zomer vol rozengeur en zonneschijn! Dit boek is een echte aanrader voor de romantische zielen onder ons. Nog net in de top 10 staat ook het boek Rozengeur en zonneschijn met een gemiddelde waardering van 4 hartjes of sterren! Je leest er meer over in onze recensie over Rozengeur en zonneschijn. Wij zijn in ieder geval verkocht aan dit boek! En het is zeker één van onze favortiete Jill Mansell boeken!

Jill Mansell boeken16. Versier me dan

Cleo schrikt zich lam als ze op een begrafenis opeens oog in oog staat met haar vroegere klasgenoot Johnny. Wat een pestkop was dat altijd; ze heeft er nog een complex van! Kort daarna stort haar hele wereld in: ze komt er namelijk achter dat haar fantastische vriend Will al getrouwd is. Bovendien blijkt het huwelijk van haar zus Abbie en haar zwager Tom op springen te staan. Er moet dan ook heel wat gebeuren voordat Cleo zich weer met mannen inlaat, maar uiteindelijk vindt ook zij het geluk. Op de 11de plek is Versier me dan ​geëindigd. Natuurlijk schreven wij ook weer een leuke recensie over dit boek en die moet je echt even lezen! Versier me dan kan voor sommige lezers erg herkenbaar zijn.

Jill Mansell boeken17. Niet Storen!

Stel: je bent manager van een dorpshotel. Wat doe je als je beste vriendin daar achter haar ex-vriend aangaat? De ex die op het punt staat te gaan trouwen? En wat doe je als je vader allerlei streken uithaalt? En je de leukste man van de wereld tegenkomt? Je haalt diep adem en probeert een en ander in goede banen te leiden. Niet storen! is een vrolijke roman over moderne vrouwen, hun drukke levens, vriendschappen en liefdes. Een boek dat leest als een soap en daar houden wij natuurlijk wel van! Even jezelf verliezen in een totaal andere wereld met allemaal problemen die gelukkig niet van jou zijn. Heerlijk! Een echte 'guilty pleasure' is dit boek! Lees hier de recensie van Niet storen.

Jill Mansell boeken18. Kapers op de Kust

Maxine Vaugh is een werkloze actrice, maar talent heeft ze beslist. Talent om niet alleen zichzelf, maar ook haar moeder en veel te geduldige zusje in de nesten te helpen. Als Maxine verneemt dat fotograaf Guy Cassidy, de charmante plaatselijke beroemdheid, een oppas voor zijn kinderen zoekt, ziet zij dat als een opstapje voor een glanzende carriere. Maar er zijn vele kaapsters op de kust, dus zal Maxine moeten vechten voor wat ze wilt hebben... Ondanks dat Kapers op de Kust op de 18de plek staat is het echt een must-read. Wil je weten waarom je dit boek van Jill Mansell echt moet lezen? Bekijk dan even de recensie die wij over Kapers op de Kust hebben geschreven en beoordeel zelf of jij deze leuke chicklit wilt gaan lezen.

Jill Mansell boeken19. En de Minnaar Is...

Lottie Carlyle is gelukkig gescheiden van Mario, een onverbeterlijke flirt en de vader van haat twee - eigenwijze - kinderen. Ze is dol op haar werk op het landgoed Hestacombe. Totdat het landgoed wordt verkocht aan Tyler Klein, een jonge Amerikaanse zakenman. Hij is heel aantrekkelijk, maar snapt gewoon niets van kinderen. Bovendien heeft Lottie een relatie met de blonde Seb, en ze is best gelukkig. Als Liana - de look-a-like van Kate Moss - uit de VS overkomt, lijkt Lotties kans op Tyler voorgoed verkeken. Lees ook even de recensie die wij over En de Minnaar is... schreven. Het is namelijk echt een heerlijk boek om te lezen! Wij weten zeker dat je geen spijt ervan zult krijgen als je dit boek gaat lezen!

Jill Mansell boeken20. De prins op het verkeerde paard

Als tiener was Maddy Harvey een lelijk eendje. Ze droeg een ziekenfondsbrilletje, had scheve tanden en elke dag een bad-hair-day. Maar nu is ze een mooie zwaan. Als ze Kerr McKinnon ontmoet is het liefde op het eerste gezicht. Dagen later ontdekt ze wie hij werkelijk is en dan beginnen de moeilijkheden. Gelukkig kan een verhaal à la Romeo en Julia ook heel komisch uitpakken! En natuurlijk houden wij heel erg van boeken die wel iets weg hebben van Romeo en Julia. Die kunnen we eigenlijk altijd wel even tussendoor lezen. Vergeet niet om ook nog even de recensie van De prins op het verkeerde paard te lezen! Dit boek wordt gemiddeld met 4 sterren beoordeeld en staat dus op de 20ste plek.

Jill Mansell boeken21. Scherven brengen geluk

Lola gooit haar eigen glazen in als ze ja zegt tegen een onweerstaanbaar aanbod: met al dat geld kan ze dan wel iemand heel goed helpen, ze raakt er ook haar grote liefde Doug er door kwijt. Tien jaar later komen Doug en Lola elkaar weer tegen. Ze voelt meteen weer die kriebels van vroeger. Hij blijkbaar niet... Maar Lola laat zich niet zomaar afpoeieren. Haar vasthoudendheid brengt haar in onmogelijke situaties. Lukt het haar om Doug terug te winnen? In onze recensie over Scherven  brengen geluk lees je waarom wij dit boek met 4 hartjes hebben beoordeeld. Ook bij de andere instanties krijgt dit boek gemiddeld 4 sterren! Dit boek krijgt een mooie 21ste plaats in ons rijtje met Jill Mansell boeken.

Jill Mansell boeken22. Kiezen of Delen

Daar zit je dan: ingesneeuwd in een pub, samen met een ontzettend leuke man die jou net uit je kapotte auto heeft gered. Nadia en Jay zullen een kamer moeten delen terwijl ze wachten op de dooi. Natuurlijk ziet Nadia dat Jay heel aantrekkelijk is, maar ze heeft al sinds jaren een vriend: Laurie. Niet veel later dumpt Laurie Nadia, om vervolgens weer met hangende pootjes terug te komen. En dan zal Nadia moeten kiezen... Ook over Kiezen of Delen schreven wij een recensie! Lees hem nu snel en kom erachter of je dit boek op je lijstje moet zetten. Wij denken namelijk van wel. Ondanks dat dit boek op de 22ste plaats staat is het erg goed en krijgt het gemiddeld 4 hartjes of sterren. Dus doen!

Jill Mansell boeken23. Millies Flirt

Als Millie Brady het leven redt van de befaamde romanschrijfster Orla Hart, weet ze niet dat dit haar eigen leven helemaal overhoop zal halen. Niet alleen laat haar vriend haar in de steek, maar ze verliest ook haar baan. Millie vindt het wel best: een manloze zomer. Maar de dankbare Orla denkt dat ze Millie aan een leuke man moet helpen. Helaas komt hun smaak niet overeen: Millie wil juist die een man die volgens Orla totaal niet geschikt voor haar is! Helaas schreven wij zelf geen recensie over dit boek, maar onze leden beoordelen het met maar liefst 4 hartjes! En bij de andere instanties kan dit boek ook gemiddeld rekenen op een beoordeling van 4 sterren. Millies Flirt is het daarom zeker waard om een keer te lezen!

Jill Mansell boeken24. Ik zie je op het strand

Clemency is niet op zoek naar de liefde als ze Sam ontmoet in het vliegtuig. Maar aan het eind van de vlucht hebben ze een echte klik. Dit voelt als iets heel speciaals… maar hij verdwijnt helaas uit haar leven.
Drie jaar later woont Clem weer in haar geboortedorp in Cornwall. Als haar stiefzus Belle uit Londen overkomt, verwaander dan ooit nu ze de perfecte man heeft gevonden, is Clem blij voor haar, echt waar… tot ze ontdekt wie Belles perfecte man is: Sam! Ben je nieuwsgierig geworden naar Ik zie je op het strand? Lees dan snel de recensie over dit boek! Op Chicklit krijgt dit boek 4 hartjes, maar elders scoort Ik zie je op het strand net iets lager.

Jill Mansell boeken25. Open Huis

Ze kunnen elkaar niet luchten of zien. Nell O'Driscoll, de mooie en intelligente dochter uit een grote, rommelige, gezellige maar straatarme familie, en de jonge erfgenaam van Kilburton Castle: graaf Marcus Kilburton. Marcus beschouwt Nell als ver beneden zijn stand. Maar als hij besluit om een faillissement te voorkomen, het kasteel voor publiek open te stellen, is hij maar al te blij dat de slimme Nell hem komt helpen met de organisatie van deze enorme klus. Hun samenwerking leidt tot botsingen waar de vonken van afvliegen...! Lees snel onze recensie over Open Huis van Jill Mansell. Ook dit boek wordt op Chicklit net even hoger beoordeeld dan bij de andere instanties en daarom is de 25ste plek voor dit boek!

Jill Mansell boeken26. Ondersteboven

Zo'n lange knappe man heeft ze in geen jaren gezien! Gedachteloos loopt Ginny de antiekwinkel weer uit. Maar ze heeft wel per ongeluk een duur ding in haar handen en wordt meteen door diezelfde lange knappe man van diefstal beschuldigd. Ginny is geen piepkuiken meer maar een werkloze vrouw van 38 die haar dochter – die net is gaan studeren en ook veel aan knappe mannen denkt – enorm mist. Ze bedenkt van alles om haar !even opnieuw zin te geven en heeft haar radar voor het verschijnsel Man weer aangezet. Maar zo simpel is het niet. Ondersteboven kreeg 4 hartjes van ons, je leest het allemaal in onze recensie
 

27. Hals over KoJill Mansell boekenp

Jessie Roscoe is single en heeft een zoon. Niemand weet wie Olivers vader is. Tot de man in kwestie, de aantrekkelijke acteur Toby Gillespie, met zijn gezin naast Jessie komt wonen. Toby hoeft maar één blik op Oliver te werpen en een klein rekensommetje te maken om te weten hoe de zaken ervoor staan. Intriges, verhoudingen, ontluikende pubers en roddelende vrouwen: in Hals over kop volgen de hilarische gebeurtenissen elkaar in hoog tempo op. Dat dit boek op de 27ste plek staat wil helemaal niet zeggen dat het slecht is. Het werd bij ons met 4 hartjes beoordeeld en elders gemiddeld met 3,5 sterren. Lees in onze recensie waarom wij vinden dat je Hals over kop een keertje moet lezen!

Jill Mansell boeken28. Gemengd Dubbel

Wie heeft er nou geen goede voornemens met nieuwjaar? De drie vriendinnen Pru, Dulcie en Liz in elk geval wel! Liz wil dit jaar trouwen, hoewel ze nog geen geschikte huwelijkskandidaat heeft. Dulcie wil scheiden, maar ze heeft nog niet bij stilgestaan hoe het voelt als haar ex een nieuwe liefde vindt. Pru daarentegen wil gewoon getrouwd blijven, maar haar liefhebbende echtgenoot gaat vreemd! Ze weten wat ze willen, maar of het lot hun dat ook zal brengen? Van Gemengd Dubbel hebben wij geen recensie, maar onze leden beoordelen het boek met 4 mooie en zeker verdiende hartjes. Elders ontvangt het boek gemiddeld 3,5 sterren, wat natuurlijk ook een prima score is! Maar daardoor staat Gemengd Dubbel wel op de 28ste plek.

Jill Mansell boeken29. Solo

Tessa Duval ontmoet op een saai feest de knappe Ross Monahan. Tessa neemt Ross gewoon voor wat hij is: een leuke minnaar voor één nacht. Tot het weken later tot haar doordringt dat een nacht van onbezonnenheid verstrekkende gevolgen kan hebben. Tessa besluit dat ze heel goed in haar eentje een baby kan krijgen. Maar Ross, niet gewend afgewezen te worden, heeft héél andere plannen... Zeker de alleenstaande moeders onder ons zullen van dit boek gaan smullen. Solo staat redelijk onderaan, maar is echt wel een heel erg leuk boek en nu je er toch bent (en wij jouw aandacht hebben) kan je natuurlijk ook wel even onze recensie over Solo lezen! Het boek geven wij 4 hartjes, maar de andere instanties hadden er 3,5 sterren voor over.

Jill Mansell boeken30. Tophit

Nadat Izzy op haar motor is aangereden door de mondaine Gina Lawrence raakt ze bijna alles kwijt: haar twee lat-relaties, haar baantje en haar woning. Gina heeft zo haar eigen zorgen: haar man heeft haar verlaten voor zijn zwangere vriendin. Katerina, Izzy's bijdehante tienerdochter, vindt dat Gina best wat verantwoordelijkheid mag tonen voor de gebeurtenissen, en maakt dat op originele en niet mis te verstane wijze aan Gina duidelijk. Ondertussen klimt Izzy met vindingrijkheid en optimisme weer uit het dal, vastbesloten om te scoren... Lees ook nog even snel de recensie van Tophit. Met 4 hartjes of sterren moet het wel een echte must-read zijn voor de liefhebbers van Chicklit natuurlijk!

Jill Mansell boeken31. Schot in de Roos

Het begint allemaal met een glimmende rode grasmaaimachine. Is dat haar kerstcadeau? Met een schok realiseert Nancy zich dat de sieraden die haar man Jonathan de laatste tijd gekocht heeft niet voor haar bestemd waren, maar voor een andere vrouw. Ze vertrekt naar Londen om een nieuw leven te beginnen. Het duurt niet lang voor ze haar knappe buurman Connor ontmoet. Schot in de roos van Jill Mansell is geen slecht boek, maar de voorgaande boeken waren gewoon net iets beter. In onze recensie lees je wat wij precies misten in dit boek. Wij beoordeelden het boek met 3 hartjes, maar elders kreeg het toch 4 sterren. Daarom staat dit boek op de één na laatste plaats, ondanks het feit dat het toch ook wel een fijne chicklit is!

Jill Mansell boeken32. Drie is te veel

Cass Mandeville is gelukkig. Ze presenteert eem succesvol radioprogramma, is al jaren getrouwd met haar jeugdliefde Jack en samen hebben ze drie geweldige kinderen. Cleo is een aanstormend topmodel em Sean een succesvolle stand-up comedian. Hun jongste dochter Sophie, nu nog verborgen achter dikke brillenglazen, is duidelijk een schoonheid in de dop. In de ogen vam de nationale pers is de familie Mandeville perfect. Tot de oogverblindende journaliste Imogen op de stoep staat voor een intervieuw met Cass, op Jacks verjaardag. Cass ontdekt dat Jack niet zo perfect is als ze dacht. Ze krijgt hulp uit onverwachte hoek, van Sophie. Lukt het ze om het huwelijk te redden? Lees nog even in onze recensie waarom wij dit boek met 3 hartjes hebben beoordeeld.

Wat is jouw ultieme ranking van Jill Mansell boeken?

Lees ook: De 10 populairste chicklit schrijfsters

Nieuwste artikelen

  • 90's Disney Channel-series die je misschien vergeten bent

  • Deze acteurs worden vaak samen gecast

  • Onze aanraders voor Netflix in juli

  • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Een heel gewoon leven van Imogen Crimp

  • Hocus Pocus 2 trailer onthuld!

Gerelateerde artikelen

  • De 10 populairste chicklit schrijfsters

  • GEZOCHT: Chicklit.nl zoekt stagiaire!

  • Winnen: 3x Liever verliefd van Sophie Kinsella

  • Chicklit.nl boek van het jaar 2018: dit is de top 3

  • De beste zomerboeken in 2021

Zoek in artikelen