10 x de leukste New Adult boeken

Ben jij een beetje over de Young Adult boeken heen gegroeid, maar ben je nog niet toe om het Young Adult genre vaarwel te zeggen? Dan hebben wij een hele goede tip voor jou: New Adult boeken! Deze boeken zijn verslavend, romantisch, verleidelijk en met een goede dosis seksualiteit. De hoofdpersonen zijn meestal net de 20 jaar gepasseerd en volgen een studie. En het leukste van alles? Liefde speelt een ontzettend grote rol in deze boeken! Wij hebben de 10 leukste New Adult boeken voor je op een rijtje gezet!

New Adult boeken1. 9 november - Colleen Hoover

De eerste uit ons rijtje met de leukste New Adult boeken is 9 november van Colleen Hoover. Deze schrijfster is toch ook wel het één van de bekendste in het New Adult genre. Geen wonder dat 9 november zo populair is! Het verhaal in deze New Adult strekt zich uit over vijf jaren, waarin hoofdpersonen Fallon en Ben elkaar ieder jaar treffen op, jawel, 9 november. De eerste ontmoeting is op het vliegveld, waar ze de hele dag met elkaar doorbrengen. Ieder jaar ontmoeten ze elkaar ook weer op diezelfde plek. Verdrink in hun wereld en laat je meeslepen door de romantiek die van dit boek afspat. Een prachtig verhaal voor degene die een iets diepgaander boek willen lezen!

New Adult boeken2. Samen  - Sophie Jackson

In Samen van Sophie Jackson zijn twee sexy New Adult-verhalen gebundeld, namelijk: Altijd samen en Eeuwig samen. Nu vraag jij jezelf waarschijnlijk af wat het verschil is tussen altijd en eeuwig? Als het aan hoofdpersonen Kat en Carter ligt is dat helemaal niet zo. Die twee zijn al sinds Stuk van jou onafscheidelijk. Maar een leven opbouwen met z'n tweeën is niet heel erg eenvoudig, hoe leuk je elkaar ook vindt. De twee novelles in deze bundel geven een lief en realistisch inkijkje in hoe hun relatie zich ontwikkelt. Een prachtig verhaal die niet alleen de leuke kanten van een relatie laat zien, maar ook zeker de minder leuke kanten. Maar als je echt van elkaar houdt dan komt het wel goed.

New Adult boeken3. Wacht op mij - Jennifer L. Armentrout

Natuurlijk mag een boek van Jennifer L. Armentrout niet in ons rijtje met de leukste Young Adult boeken ontbreken. Cam is namelijk ontzettend sexy, lief, en eh... hadden we al gezegd dat hij onweerstaanbaar sexy is? Maar Avery heeft zo haar eigen shit te verwerken, en daarbij kan ze het niet gebruiken dat Cam te dichtbij komt. En dan nog een stapje dichterbij... Aan de andere kant: hoe kan ze hem nu weerstaan? Dat is haast onmogelijk! Van Wacht op Mij krijg je als lezer zeker wel af en toe rode oortjes, maar dat is helemaal niet erg. Af en toe moet je jezelf gewoon zo een lekker 'guilty pleasure' gunnen. Denk gewoon eens aan jezelf: je verdient het!

New Adult boeken4. Onerverminderd - Rebecca Yarros

De volgende schrijfster die het ook echt verdient om in dit rijtje met de leukste Young Adult boeken te staan is natuurlijk Rebecca Yarros! In Onverminderd krijgt Ember in korte tijd twee dramatische gebeurtenissen te verwerken is gesneuveld in Afghanistan en kort daarna vindt ze haar vriend Riley in bed met niemand minder dan haar roommate. Ember vindt steun bij Josh, de ijshockeycoach van haar broertje. Ze kijkt wel uit om zich meteen in een nieuwe relatie te storten... Maar wat is erger: de onzekerheid van een leven met Josh of een leven zonder hem? Een dilemma, een onmogelijke keuze en romantiek vormen de ideale elementen voor een goed boek!

New Adult boeken5. Sterrenhemel - Colleen Hoover

Ook Sterrenhemel van Colleen Hoover is een ontzettend leuk boek om te lezen! Stiekem hoort Sterrenregen hier natuurlijk ook gewoon bij. Sky weet een paar dingen heel zeker: ze huilt nooit, de echte wereld bestaat niet uit happy endings en halsoverkop verliefd worden is niet aan haar besteed. Al deze zekerheden gaan overboord zodra Syd Dean Holder ontmoet tijdens het hardlopen. Sky probeert hem op afstand te houden, want ze wil niet dat haar leven overhoopgehaald wordt. Maar Sky en Dean treffen elkaar telkens weer tijdens het hardlopen; Dean is vasthoudend en maakt honderdduizend gevoelens in haar los. 

New Adult boeken6. Stuk van jou - Sophie Jackson

Kat Lane was negen jaar oud toen haar vader voor haar ogen werd vermoord. Nu, vijftien jaar later, komt ze haar belofte aan hem na om iets voor de maatschappij te betekenen. Dat doet ze door les te geven aan gedetineerden in een New Yorkse gevangenis. Op deze manier hoopt ze ook eindelijk haar angst voor criminelen te overwinnen. Wesley Carter is een van haar leerlingen. Hij is gevaarlijk, grappig en geheimzinnig. Kat raakt geïntrigeerd. Ze wil weten wie de échte Carter is, voorbij zijn intimiderende voorkomen. Hoe verder ze gaan, hoe moeilijker het wordt om hun verboden gevoelens voor elkaar te negeren.

New Adult boeken7. Stilte - Mia Sheridan

Mia Sheridan zijn we nog niet eerder tegengekomen in het rijtje met Young Adult boeken! Stilte vertelt het heftige verhaal van Bree, die om een traumatische ervaring te verwerken haar boeltje oppakt en naar een nieuwe stad verhuist. Ze besluit om helemaal opnieuw te beginnen, in haar eentje! Daar moet je wel heel stoer voor zijn. Bij het boodschappen doen loopt ze daar Archer tegen het lijf. Ze is meteen van hem onder de indruk, maar Archer is nogal zwijgzaam. Hij praat namelijk helemaal niet. Al sinds zijn zevende niet. Kan Bree's liefde zijn stilte doorbreken? Stilte is ontzettend aangrijpend en intens, maar zeker de moeite van het lezen waard!

New Adult boeken8. Oprecht - Colleen Hoover

En daar is nog een boek van Colleen Hoover, de koningin van de New Adult boeken! Met Oprecht bewijst ze maar weer dat ze een ontzettend goede schrijfster is binnen dit genre. Hoofdpersoon Auburn heeft wat extra geld nodig en besluit om bij kunstenaar Owen Gentry te solliciteren. Vanaf het moment dat ze Owen ziet voelt Auburn zich direct aangetrokken tot deze mysterieuze en artistieke man! Maar hij heeft geheimen. Hele grote geheimen, die een toekomst voor hen samen in de weg staan. Vooral als hij ze níét opbiecht. Benieuwd hoe dit spannende verhaal afloopt? Dan zal je toch echt Oprecht moeten gaan lezen. Wij beloven dat je er geen spijt van krijgt.

New Adult boeken9. Ijskoud - Jennifer L. Armentrout

IJskoud van J. Lynn, een supersexy boek! In IJskoud komen Sydney en Kyler samen vast te zitten in een skioord. Ze kennen elkaar al van jongs af aan en zijn stiekem verliefd op elkaar. Dat willen ze alleen niet aan de ander laten merken. Maar nu ze nergens heen kunnen, kunnen ze ook niet meer vluchten voor hun gevoelens. Die stijgen al gauw tot temperaturen vér boven het vriespunt! J. Lynn (pseudoniem van Jennifer Armentrout) is een van de grootste New Adult-schrijfsters in de VS. Haar specialiteit? Heerlijke wegdroomhunks! Ook in IJskoud (Engelse titel: Frigid), J. Lynns tweede boek in Nederland na het succesvolle Wacht op mij, is het zwijmelen geblazen. We just can't get enough...

New Adult boeken10. Hitte - Lis Lucassen

Het laatste boek in dit rijtje is Hitte van Lis Lucassen. Onder de hete zon, duizenden kilometers van huis, probeert Lynn Stevens haar leven weer op te pakken om de herinnering aan die ene fatale nacht te vergeten. Ze ontmoet Daan, de jongen met het wispelturige gedrag en de broeierige bruine ogen, die verplicht met zijn ouders op vakantie is. In hem ziet ze haar eigen worsteling weerspiegeld, iedere keer als ze te dichtbij dreigt te komen. Daan houdt er niet van aangeraakt te worden. Maar als hij erachter wil komen welk geheim Lynn met zich meedraagt, betekent dit dat hij zich wel moet blootgeven.

 

Wat is jouw favoriet onder de New Adult boeken?

Lees ook: Erotische boeken die je gelezen moet hebben

Nieuwste artikelen

  • Wie schrijft die blijft - Tamara Haagmans

  • Het smalle pad van verlangen - Patrick Rothfuss

  • De prinses - Wendy Holden

  • De vrouwen van het wijndomein - Linda Winterberg

  • Liefs van mij – Jessica Saunders

Gerelateerde artikelen

  • Boeken top-5: een tikkeltje stout

  • 12 erotische fantasy boeken series

  • YA fantasy boeken series

  • 12 x sexy New Adults boeken

  • 8 sexy boekenseries

Zoek in artikelen