Moederdag boeken top 6

Het is alweer bijna Moederdag en dat betekent dat jouw moeder wel weer eens in het zonnetje gezet mag worden. En hoe kan je dat nou beter doen dan met boeken?! Wij hebben in de Moederdag boeken top 6 de heerlijkste romans van dit moment voor alle moeders op een rijtje gezet. In deze romans is het hoofdpersonage iets ouder dan anders, waardoor de boeken erg herkenbaar zijn voor alle moeders! 

Doe ook mee aan de Moederdag winactie!

Moederdag boeken top 6

Sandwichvrouw - Allison Pearson

Kate Reddy, hoofdpersoon van Allison Pearsons internationale bestseller "Hoe krijgt ze het voor elkaar', wordt binnenkort vijftig. Haar schattige kindjes zijn onmogelijke pubers geworden die hele maancyclussen doorbrengen achter hun telefoons. Terwijl Kates ouders ook steeds meer zorg nodig hebben. En omdat haar man onlangs ontslagen is en even volledig toegeeft aan zijn eigen midlifecrisis, lonkt er thuis een financiële catastrofe. Na een pauze van tien jaar moet Kate ineens weer de arbeidsmarkt op – die genadeloos blijkt voor een vrouw van haar leeftijd. Het wordt nog ingewikkelder wanneer een oude vlam weer opduikt.

Lees hier de recensie.

Moederdag boeken top 6

Op het eerste gezicht - Nicholas Sparks

Er zijn drie dingen die Jeremy Marsh had gezworen nooit te doen: New York verlaten; zijn hart opnieuw aan iemand verliezen nadat hij ternauwernood zijn eerste huwelijk overleefde; en, het belangrijkste, vader worden. Nu woont Jeremy in Boone Creek, een klein stadje in North Carolina, is hij getrouwd met Lexie, de vrouw van wie hij houdt, en verwachten ze een dochtertje.

Maar net als zijn leven in heerlijk rustig vaarwater terecht lijkt te zijn gekomen, krijgt hij een mysterieus en verontrustend e-mailbericht dat zijn relatie volkomen op zijn kop zet. Wonden waarvan hij dacht dat ze geheeld waren, worden weer geopend en Jeremy beseft dat zijn oude leven dichterbij is dan hij denkt.
 

Lees hier de recensie.

Moederdag boeken top 6

Flirtcursus - Laura de Koning

In 'De flirtcursus' van Laura de Koning heeft Ted haar buik vol van de liefde, ze heeft heel andere zorgen nu ze er met haar twee dochters alleen voor staat. Hoe moet ze de huur voor de komende maand bijvoorbeeld betalen? En wanneer heeft ze eens een moment voor zichzelf? Vriendin en fitgirl Soraya is al járen op zoek naar een leuke man, maar het lijkt alsof ze alleen maar hopeloze types tegenkomt. Samen komen ze op het idee om een flirtcursus voor mannen op te zetten. Ted bedenkt een slim concept, het moét wel een succes worden. Dat niet alles zich laat plannen, merken ze allebei al snel. Laura de Konings 'De flirtcursus' is vrolijkmakend tot het einde, vol humor en herkenbare situaties. 

Lees hier de recensie.

Moederdag boeken top 6

De Zeven Zussen - Lucinda Riley

Na de plotselinge dood van hun vader komen Maia en haar zussen bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst.

Maia's verleden brengt haar naar Rio de Janeiro. Daar aangekomen probeert ze met de weinige aanwijzingen die ze heeft haar achtergrond te ontrafelen. Het voert haar tachtig jaar terug in de tijd, naar de bouw van het wereldberoemde Christus
de Verlosser-beeld én de glamour van de jaren twintig in Parijs. Slaagt zij erin haar ware identiteit te achterhalen?

Lees hier de recensie.

Moederdag boeken top 6

Weet je nog? - Virginie Grimaldi

'Ik hou niet meer van je.' Met deze zes woorden wordt het leven van Pauline compleet op zijn kop gezet.

Samen met haar zoontje gaat ze bij haar ouders wonen. Pauline voelt zich doodongelukkig en hoopt iedere dag dat Ben zich bedenkt. Dan besluit ze het heft in eigen handen te nemen. Een zomer lang schrijft Pauline dagelijks een brief aan Ben, in de hoop zijn twijfels weg te nemen. Ze deelt herinneringen aan hun gelukkige momenten. Waar ze niet op had gerekend, gebeurt: Ben schrijft terug. Maar Ben haalt bewust weggestopte nare herinneringen naar boven. Het wordt Pauline duidelijk: ze moet de werkelijkheid onder ogen komen en het verleden voorgoed loslaten, met of zonder Ben. Weet je nog is een hartverwarmende roman over liefde, familie en de ware betekenis van geluk.

Lees hier de recensie.

Moederdag boeken top 6

Het Klaprozenjaar - Corina Bomann

Nicole groeide op als enig kind zonder vader en sindsdien droomt ze ervan zelf ooit een groot gezin te hebben. Als ze tot haar grote vreugde merkt dat ze zwanger is, lijkt haar droom werkelijkheid te worden… tot bij een onderzoek duidelijk wordt dat haar baby een erfelijke hartafwijking heeft. Maar zij en haar man noch haar moeder zijn de oorzaak van het defecte gen. Bang en vol brandende vragen gaat Nicole naar haar moeder, die in het verleden nooit over Nicoles vader wilde praten.

Geconfronteerd met het verdriet van haar dochter begint -Marianne te vertellen: over de jaren na de Tweede Wereld-oorlog en de verbittering over alles wat Duits was die toen heerste; over haar grote liefde uit Frankrijk en de tijd die hen langzaam maar zeker uit elkaar dreef; over de grote eenzaamheid die ze sindsdien elke dag voelde. Nicole, diep geraakt door het verhaal van haar moeder, besluit dat het tijd wordt om de wonden uit het verleden te helen en haar kind een -toekomst te geven, en ze gaat op zoek naar haar vader…

Lees hier de recensie.

 

Welk boek uit de Moederdag boeken top 6 ga jij aan jouw moeder cadeau geven?

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

  • Toespijs - Judith Cyrus

Gerelateerde artikelen

  • Moederdag: boeken top-5

  • Winnen: Moederdag boekenpakket

  • You Again

  • Shoptip: 10x moederdag-cadeaus onder de 10 euro

  • 10x Leuke uitstapjes voor moederdag!

Zoek in artikelen