Dit zijn de aankomende boeken van Lucinda Riley

Lucinda Riley is bekend geworden door haar populaire boekenserie De Zeven Zussen. Van deze serie zijn tot nu toe de eerste vier delen in het Nederlands vertaald. En dit boek heeft zichzelf zelfs opgewerkt in de Chicklit.nl Boek van het jaar verkiezing. Vol smart wachten we al op de volgende delen. Maar welke boeken kunnen we aankomend jaar nog van Lucinda Riley verwachten? Wij zochten het voor je uit! 

De zeven zussen: Maan

Uiteraard komt er aankomend jaar weer een nieuw deel uit in De Zeven Zussen-reeks. Het nieuwste deel zal Maan gaan heten en zal op 08 januari 2019 in het Nederlands verschijnen! We hoeven dus niet zo heel lang meer te wachten. Het vijfde deel van de serie zal zich focussen op het karakter Tiggy. 

Na de dood van haar vader vertrekt Tiggy D'Aplièse naar de afgelegen bossen van Schotland om daar te doen wat ze het liefste doet: werken met dieren. Ze komt terecht op het landgoed van de intrigerende maar moeilijk te doorgronden Charlie Kinnaird.
Op het landgoed leert Tiggy de oude Chilly kennen, die haar vertelt dat ze een speciale gave heeft en dat het lot bepaald heeft dat hij haar op het pad van haar verleden zal brengen. Hij stuurt haar naar het Spaanse Granada om daar het spoor van de zigeunergemeenschap van Sacromonte te volgen. Wat is haar connectie met de fenomenale flamencodanseres La Candela?
Langzaamaan ontrafelt Tiggy haar exotische maar gecompliceerde verleden. Tegelijkertijd krijgt ze kans haar eigen bijzondere gave steeds verder te ontwikkelen. Maar wanneer het lot een onverwachte wending neemt, zal ze moeten beslissen of ze in Granada blijft, of teruggaat naar Kinnaird, en Charlie…

De olijfboom 

Naast De Zeven Zussen-serie schrijft Lucinda Riley ook nog andere boeken tussendoor. Zo kwam afgelopen oktober het boek De Nachtroos uit. In april 2019 komt er een nieuw losstaand boek van Lucinda Riley uit genaamd De olijfboom. 

Tijdens een zwoele zomer in Cyprus is de jonge Helena voor het eerst in haar leven verliefd. Nu, vierentwintig jaar later, erft ze het vakantiehuis waar ze destijds verbleef en besluit de zomer in Cyprus door te brengen met haar gezin.
Maar zodra ze in het huis aankomt, weet ze dat er een heleboel geheimen verborgen liggen achter de prachtige schoonheid van het eiland. Haar man, William, en haar zoon, Alex, weten niets van haar verleden.
Dan loopt Helena haar jeugdliefde tegen het lijf en beginnen haar verleden en het heden door elkaar te lopen. Komen de geheimen uit? En wat zullen de gevolgen zijn voor Helena en haar gezin?

Naast deze boeken kunnen we uiteraard ook nog de laatste twee delen in De Zeven Zussen-reeks van Lucinda Riley verwachten. Wanneer deze laatste twee delen in het Nederlands uitkomen is nog niet bekend. 

Naar welk boek van Lucinda Riley kijk jij het meeste uit?

Lees ook: 10 mooie boektrailers van 2018

Nieuwste artikelen

  • De beste Young Adult liefdes

  • Deze actrices verborgen hun zwangerschap niet op tv

  • Zo had de Harry Potter cast eruit moeten zien volgens de boeken

  • Deze acteurs vonden het vreselijk om elkaar te zoenen

  • Deze artiest maakt van Disney karakters echte mensen

Gerelateerde artikelen

  • Lucinda Riley kondigt De zeven zussen deel 7 aan

  • Recensie: De zeven zussen

  • Chicklit.nl boek van het jaar 2018: dit is de top 3

  • Lucinda Riley's 'De zeven zussen 8: Atlas: Het verhaal van Pa Salt' dit is wat we weten

  • Boeken zoals Lucinda Riley

Zoek in artikelen