Fantasy eBooks nu voor €4,99 bij BookSpot

Hou jij ook zo van fantasyboeken? Even verdwalen in een compleet nieuwe wereld... wij houden ervan en krijgen er geen genoeg van! Voor de fantasy liefhebbers onder ons hebben wij dan ook heel erg goed nieuws. Bij BookSpot zijn de fantasy eBooks nu in de aanbieding voor maar €4,99! Dus sla je slag nu het nog kan.

Vele fantasy eBooks zijn afgeprijsd naar €4,99. Van Terry Goodkind tot Robin Hobb, van George R.R. Martin tot Jay Kristoff, allemaal zijn ze nu afgeprijsd! Als boekenliefhebber scheelt dit natuurlijk enorm in de portemonnee. 

Zowel nieuwere als oudere boeken zijn afgeprijsd, hierdoor is er voor ieder wat wils! Ben je benieuwd geworden welke eBooks nu maar €4,99 zijn? Wij hebben voor jullie hieronder een kleine selectie gemaakt. De complete lijst met afgeprijsde fantasy eBooks vind je HIER.

Rebel in de woestijn - Alwyn Hamilton

Rebel in de woestijn gaat over een stoer meisje dat opgroeit in de woestijn en beter met pistolen dan jongens overweg kan. Vermomd als jongen doet ze mee aan een schietwedstrijd, maar voordat ze het weet is ze samen met een knappe, mysterieuze jongen op de vlucht en wordt ze achternagezeten door angstaanjagende djinns en gewelddadige bandieten.

Het spel der tronen - George R.R. Martin

Game of Thrones verhaalt van de liefdes, de levens en de ambities van de Baratheons, de Lannisters, de Starks en al die andere grote families van de Zeven Koninkrijken. Het begint allemaal in het zuiden, aan het hof, waar de Lannisters sterke spelers zijn. De macht van de koning is tanende. Zijn Hand is onder verdachte omstandigheden om het leven gekomen. Velen zijn uit op eigen gewin.
Als de koning Eddard Stark tegen diens zin benoemt tot zijn nieuwe Hand, wordt zowel hij als zijn familie betrokken bij de meest omvattende machtsstrijd ooit, het levensgevaarlijke spel der tronen.

De Moordenaar van de Nar - Robin Hobb

Tien jaar is verstreken sinds de laatste passages van De Boeken van de Nar. Fitz, nu ouder en wijzer, heeft zich onder de naam Tom Dassenkop samen met zijn oude geliefde Mollie in betrekkelijke rust en anonimiteit teruggetrokken binnen de muren van zijn landhuis in het Woeste Woud, op het landgoed dat hem voor zijn diensten aan de kroon is geschonken. Af en toe is er contact met zijn oude leermeester Chade, magiër en vertrouweling van de Zienerkoningen van het immense kasteel de Hertenhorst. Van zijn oude vriend de nar, die er voor een belangrijk deel toe heeft bijgedragen dat Fitz nu is wie hij is, heeft hij al jaren niets vernomen. Elke poging om het contact te herstellen loopt op niets uit. En dat zit Fitz niet lekker.
Dan gebeurt er iets waardoor voor Fitz en Mollie, en alle andere betrokkenen, het leven in de Zes Hertogdommen nooit meer hetzelfde zal zijn...

Nimmernacht 2 - Godsgraf - Jay Kristoff

Mia Corvere, vernietiger van keizerrijken, heeft haar plek gevonden onder de Klingen van Onze Vrouwe van Gezegende Moord, maar velen binnen de congregatie van de Rode Kerk vinden dat ze die niet verdient. Haar positie is onzeker, en ze is nog altijd geen stap dichter bij de wraak die ze wil nemen na de brute dood van haar familie. Maar na een fatale confrontatie met een oude vijand begint Mia te vermoeden dat de Rode Kerk zo haar eigen motieven heeft.
Als vervolgens bekend wordt dat Consul Scaeva en Kardinaal Duomo de afsluiting van de grote spelen in Godsgraf zullen bezoeken, trotseert Mia de Kerk en verkoopt ze zichzelf als slaaf, zodat ze wraak kan nemen. Een belofte die ze zichzelf maakte op de dag dat ze alles verloor. Op het zand van de arena vindt Mia nieuwe bondgenoten en bittere rivalen, en rijzen er meer vragen over haar rare verwantschap met de schaduwen. Als de complotten zich ontvouwen, de geheimen worden onthuld en het aantal doden blijft oplopen tussen de muren van het collegium, wordt Mia gedwongen te kiezen tussen loyaliteit en haar dorst naar wraak.

Rood - Pierce Brown

Darrow is een Rode, een lid van de laagste kaste in de kleurgeoriënteerde maatschappij van de toekomst. Net als zijn mede-Roden werkt hij de hele dag diep onder de grond, ervan overtuigd dat hij en zijn medemensen het oppervlak van Mars leefbaar maken voor toekomstige generaties. Een lot waar Darrow vrede mee heeft, in het besef dat hij met zijn bloed en zweet een betere wereld voor zijn kinderen creëert. Maar Darrow en zijn soort worden misleid. Op een gegeven moment komt hij erachter dat het oppervlak van Mars al sinds generaties door mensen wordt bewoond. Gigantische steden en vruchtbare akkers strekken zich uit over de hele planeet. Darrow - en alle andere Roden - zijn niets meer dan slaven die moeten zwoegen voor de decadente heersende klasse... 

Welk fantasy eBook ga jij aanschaffen?

Lees ook: Fantasy boeken van eigen bodem

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Dit zijn de 6 genomineerden voor de Bookspot Literatuurprijs 2018

  • Win een reis naar Schotland voor 2 personen bij de aankoop van Outlander seizoen 4

  • De Longlist BookSpot Gouden Strop 2018 is bekend

  • Win een reis naar King's Landing voor 2 personen

  • Dit is de top 3 van de BookSpot Lezersprijs 2018

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen