12 x sexy New Adults boeken

Hou jij ook zo van young adult boeken, maar ben je soms toe aan iets meer volwassen karakters en onderwerpen? Dan is new adult het genre voor jou! Dit genre kenmerkt zich door de leeftijd van de hoofdpersonen (deze zijn vaak 18-25 jaar), maar zeker ook door de sexy scènes in de boeken. Ben je nieuwsgierig geworden naar dit genre, maar weet je niet welke boeken je het best kunt gaan lezen? Wij hebben 12 sexy new adult boeken op een rijtje gezet, waar je het zeker warm van zult krijgen. 

new adults     new adults    new adults    new adults    new adults

Wacht op mij - Jennifer L. Armentrout 

We starten deze lijst met sexy new adults boeken met niemand minder dan Jennifer L. Armentrout. Deze auteur is zeker geen vreemde in het genre en een echte aanrader voor iedereen die graag eens een new adult leest!

Iedereen wordt halsoverkop verliefd op Cam. Hij is namelijk ontzettend sexy, lief, en eh... Hadden we al gezegd dat hij onweerstaanbaar sexy is? Maar Avery heeft zo haar eigen problemen te verwerken, en daarbij kan ze het niet gebruiken dat Cam te dichtbij komt. Aan de andere kant: hoe kan ze hem nu weerstaan? Dat is haast onmogelijk!

    new adults    new adults    new adults

Spelregels - Cora Carmack 

Het tweede sexy new adult boek in deze lijst is spelregels van Cora Carmack. Dit boek speelt zich af op de universiteit en bevat een aantal stomende scènes.

Wanneer haar afstuderen in zicht komt, vraagt Nell DeLuca zich af of ze wel alles uit haar studententijd heeft gehaald, omdat ze altijd alleen maar met haar studie bezig is geweest. Ze maakt een bucketlist van dingen waarvan ze denkt dat ze bij het studeren horen, zoals zoenen met een populaire jongen uit het footballteam en feesten tot de zon opkomt. Footballspeler Mateo Torres is altijd op alle feestjes te vinden. Zijn hart is ooit gebroken en hij is niet van plan ooit nog iemand dichtbij te laten komen. Wanneer hij achter het plan van Nell komt, besluit hij haar te helpen met haar bucketlist. Ze brengen steeds meer tijd met elkaar door om alle wilde (en minder wilde) dingen van het lijstje te kunnen strepen, en voelen zich steeds sterker tot elkaar aangetrokken. Is wildebras Mateo wel meer dan alleen een vinkje op de lijst van studiebol Nell? 

    new adults    new adults

Stilte - Mia Sheridan

Het prachtige new adult boek Stilte van Mia Sheridan heeft al vele lezersharten verovert. Dit boek hoort dan ook zeker thuis in deze lijst!

Stilte van Mia Sheridan vertelt het heftige verhaal van Bree, die om een traumatische ervaring te verwerken haar spullen pakt en naar een nieuwe stad verhuist. Bij het boodschappen doen loopt ze daar Archer tegen het lijf. Ze is meteen van hem onder de indruk, maar Archer is nogal zwijgzaam. Als in: hij praat helemaal niet. Al sinds zijn zevende niet. Kan haar liefde zijn stilte doorbreken? 

    new adults    new adults    new adults

 

Misschien Ooit - Colleen Hoover

Als je een beetje bekend bent met het new adult genre dan heb je vast wel eens van de naam Colleen Hoover gehoord! Deze auteur heeft al vele new adults op haar naam staan, die vaak ook erg steamy scènes bevatten.

Misschien ooit van Colleen Hoover neemt je mee in de onwaarschijnlijke liefde tussen een dove singer-songwriter en het meisje dat hem uit zijn writer's block helpt. Een heerlijk boek voor iedereen die houdt van een Amerikaanse setting, knetterende vonken en een achtergrond van songteksten en muziek. 

    new adults    new adults    new adults

Royal Passion - Geneva Lee

Royal Passion is een beetje de vreemde eend in deze lijst. Dit boek neigt meer naar een erotische roman dan naar een new adult, maar omdat het hoofdpersonage een twintiger is vinden wij dat dit boek nog net in het new adult genre valt. 

Een blik, een kus en niets is meer hetzelfde. Op haar afstudeerfeestje ontmoet Clara Bishop een knappe vreemdeling. Zonder waarschuwing trekt hij haar naar zich toe en kust haar gepassioneerd, waarna hij weer verdwijnt. Clara heeft geen idee wie de man is – totdat een foto van hen beiden in de krant verschijnt: het is prins Alexander van Cambridge, kroonprins van Engeland, een bad boy met koninklijk bloed…

    new adults    new adults    new adults

Faking it - Cora Carmack 

Ook dit boek van Cora Carmack, Faking it, verdient zeker ook een plekje in de lijst met 12x sexy new adults!

Max heeft een probleem. Haar ouders willen langskomen en verwachten de ideale schoonzoon te ontmoeten, niet haar ietwat ruige vriendje die in een band speelt en een grote tattoo in zijn nek heeft. Ze vreest dat haar ouders gaan ontdekken dat ze al een tijdje heeft gelogen en hun financiële steun zullen intrekken. Maar dan ontmoet ze Cade. Cade is net naar Philadelphia verhuisd en probeert zijn acteercarriëre van de grond te krijgen. Max krijgt Cade zo ver dat hij zolang haar ouders in de stad zijn zal doen of hij haar vriendje is. Alleen hadden ze er geen moment op gerekend dat Cade haar ouders met zijn charme en zijn acteertalent volledig voor zich zou winnen! Nu willen ze absoluut dat hij met kerst komt logeren. En hoe langer ze doen alsof, des te echter het allemaal lijkt...

    new adults    new adults    new adults    new adults

After - Anna Todd

Deze heerlijke new adults serie bevat vier boeken waarbij je helemaal weg kunt zwijmelen. 

De achttienjarige Tessa Young heeft haar vriendje en overbezorgde moeder achtergelaten om te gaan studeren aan de universiteit van Washington. Dit had ze al jaren gepland en ook de rest van haar toekomst lijkt al helemaal vast te liggen. Maar dan ontmoet ze Hardin. Hij is onaardig en zit onder de tattoos en piercings. Zonder dat ze het wil weet Hardin een grote passie in Tessa naar boven te halen. Ze leert zijn wilde en romantische kant kennen en wordt gedwongen een keuze te maken tussen haar vertrouwde jeugdvriendje Noah, en een toekomst die spannend, nieuw en onbekend is...

    new adults    new adults    new adults    new adults

De Deal - Elle Kennedy 

De deal van Elle Kennedy kan uiteraard niet in deze lijst ontbreken. Maar wist je dat Elle Kennedy ook nog een andere bekende serie heeft geschreven? Samen met de auteur Jen Frederick schrijft ze onder de naam Erin Watt en heeft ze de populaire Royals-serie geschreven. 

Hannah Wells heeft een enorme crush op de knappe footballspeler Justin Kohl. Maar hoe kan ze ervoor zorgen dat hij haar eindelijk ziet staan? Garrett Graham krijgt te horen dat hij, als hij zijn filosofiegemiddelde niet snel verbetert, uit het ijshockeyteam gezet zal worden. Voor bijles laat hij zijn oog vallen op die sarcastische brunette die als enige van de klas een goed cijfer heeft gehaald voor het tentamen dat hij over moet doen. Hannah en Garrett maken een deal: zij geeft hem bijles, en hij doet alsof hij haar vriendje is. Dat kan niet misgaan… toch?

    new adults    new adults    new adults    new adults

Kies voor mij - Stefanie van Mol

Kies voor mij is een sexy new adult van eigen bodem en verdient zeker een plaatsje in deze lijst.

Jonathan werd gedwongen harde keuzes te maken.
Muziek of zijn familie. Tot op de dag van vandaag heeft hij nog steeds geen spijt van zijn keuze voor muziek. Hij had gezworen om zich nooit meer emotioneel te binden aan anderen. Maar wanneer een knappe, zwartharige dame in zijn armen valt, is hij op slag verloren. Hij wil haar en doet alles wat in zijn macht ligt om haar voor zich te winnen. Camille kwam hier naartoe met een missie.
Camille verloor enkele jaren geleden haar moeder aan kanker. Net voor ze aan haar studie gaat beginnen, gaat ze met haar beste vriendin Karen op vakantie. Daar gaan ze naar een rockconcert van Full Moon.
Wie had ooit gedacht dat haar leven zo zou veranderen?

    new adults    new adults    new adults

Grenzeloos - Lis Lucassen

In deze lijst staat nog een new adult van eigen bodem, namelijk Grenzeloos. Dit boek bevat veel sexy scènes en aan het einde van het boek kan je niet anders dan een beetje verliefd worden op Thor.

Rebecca vertrekt naar Amerika, om haar leven in Nederland achter haar te laten. In Amerika ontmoet ze Dee en haar stiefbroer Thor. Vanaf het eerste moment hebben Thor en Rebecca een speciale connectie, er is een broeierige spanning tussen beide. Thor is de eerste die iets bij Rebecca los maakt, wat ze nog nooit bij een ander heeft gevoeld. Zelfs niet bij haar man David, die nog in Nederland is. Misschien is Amerika een kans om opnieuw te beginnen?

    new adults    new adults    new adults    new adults

Stuk van jou - Sophie Jackson

Ook deze sexy new adult kan niet ontbreken in deze lijst. 

Kat Lane was negen jaar oud toen haar vader voor haar ogen werd vermoord. Nu, vijftien jaar later, komt ze haar belofte aan hem na om iets voor de maatschappij te betekenen. Dat doet ze door les te geven aan gedetineerden in een New Yorkse gevangenis. Op deze manier hoopt ze ook eindelijk haar angst voor criminelen te overwinnen. Wesley Carter is een van haar leerlingen. Hij is gevaarlijk, grappig en geheimzinnig. Kat raakt geïntrigeerd. Ze wil weten wie de échte Carter is, voorbij zijn intimiderende voorkomen. Hoe verder ze gaan, hoe moeilijker het wordt om hun verboden gevoelens voor elkaar te negeren.

    new adults    new adults

Wilder - Rebecca Yaros

We sluiten de lijst met sexy new adults af met Wilder van Rebecca Yaros.

Wilder gaat over Leah. Zij krijgt de kans om een jaar lang te studeren aan boord van een cruiseschip dat de hele wereld over vaart. De enige voorwaarde? Een medestudent bijles geven en zorgen dat hij ook slaagt. Dat dit makkelijker is gezegd dan gedaan, blijkt al snel als ze haar leerling ontmoet. Paxton Wilder is ongelofelijk aantrekkelijk, en ongelofelijk niet bezig met studeren. Wilder maakt deel uit van een stuntteam, de Renegades, en dat is voor hem het enige wat telt. Ervoor zorgen dat hij zijn studie serieus gaat nemen zal haar dus behoorlijk wat moeite kosten. Maar misschien heeft hij haar ook wel wat te leren. 

Welk sexy new adult boek van dit lijstje wil jij nog lezen?

Lees ook: Sexy fantasy boeken

Nieuwste artikelen

 • Een snufje magie - Lucas Eden

 • Het gebak – Claudia Allemeersch en Roger van Damme

 • Door73 – Eric Ivanidis en Marcelo Ballardin

 • Appleby Farm – Cathy Bramley

 • De waanzinnige boomhut van 169 verdiepingen - Andy Griffiths & Terry Denton

Gerelateerde artikelen

 • De beste Young Adult sprookjes

 • Top 5 erotische must sees op Netflix

 • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

 • Top 12 beste young adult fantasy series

 • Bekende auteurs die begonnen bij Chicklit.nl!

Zoek in artikelen