De leukste Moederdag boeken onder de 10 euro

Jouw moeder verdient het om elke dag verwend te worden, maar met Moederdag mag je daar best nog wel een schepje bovenop doen! En hoe kan je dat nou beter doen dan met boeken?! En misschien ben je er nog niet over uit welk boek jij aan jouw moeder cadeau wil geven? Dan hebben wij voor jullie een aantal hele leuke tips! Hieronder vind je namelijk de leukste Moederdag boeken onder de 10 euro. Hiermee tover je zeker een lach op het gezicht van jouw moeder op Moederdag!

Moederdag boeken onder de 10 euro

Je bent geweldig - Jill Mansell (€10,-)

Hallie heeft een geheim: ze is verliefd op de perfecte man. Maar het zal nooit wat kunnen worden, want Hallie heeft niet lang meer te leven.

Flo heeft een dilemma: ze is stapelgek op Zander. Diens vreselijke zus doet er echter alles aan om hun relatie te dwarsbomen.

Tasha heeft een probleem: haar nieuwe vriendje is een avontuurlijk type. Zij maakt zich dan ook continu zorgen dat er iets fout gaat.

Je bent geweldig begint als Hallie in een taxi zit. Er is een donor gevonden en ze krijgt nieuwe longen. Maar van wie?

 

Moederdag boeken onder de 10 euro

Verborgen - Karin Slaughter (€7,50)

Will Trent heeft al heel veel gezien in zijn carrière, maar zo persoonlijk als deze zaak is het zelden geweest. Dat beseft hij meteen zodra hij het verlaten pakhuis in Atlanta binnengaat en het ernstig toegetakelde lijk van een collega aantreft. Van het lichaam lopen bloederige sporen weg, die erop wijzen dat er ergens nog een slachtoffer moet zijn. Wanneer op de plaats delict ook nog iets wordt gevonden wat direct verband houdt met Wills verleden, beseffen hij en patholoog-anatoom Sara Linton dat ze alles op alles moeten zetten om erger te voorkomen...

 

Moederdag boeken onder de 10 euro

Vol van vertrouwen - Robyn Carr (€8,99)

Na een tragische periode in haar leven krabbelt Ginger Dysart weer een beetje op. Ze is verhuisd naar Thunder Point en werkt met veel plezier in de bloemenwinkel. Haar werk brengt haar op een grote Baskische bruiloft, met veel eten, muziek en gezelligheid. Ze geniet met volle teugen - totdat ze de broer van de bruid tegen het dronken lijf loopt. Hoewel deze Matt absoluut de moeite van het bekijken waard is, is zijn opdringerige gedrag ronduit irritant. 

Het is niet de gewoonte van Matt Lacoumette om zoveel te drinken, maar bruiloften herinneren hem nu eenmaal te veel aan zijn eigen mislukte huwelijk. En nu schaamt hij zich diep voor zijn gedrag, helemaal ten opzichte van de mooie Ginger! Gelukkig accepteert ze zijn excuses, en hij neemt haar mee uit eten. Een vonk springt over. Maar durven ze allebei nog wel te geloven in de liefde?

 

Moederdag boeken onder de 10 euro

Droom van een zomer - Susan Wiggs (€8,99)

Niets is meer hetzelfde sinds die kus aan het meer... 

Met nog twee jaar te gaan, kan Sonnet Romano al bijna alles afvinken van haar to-do-lijstje-voor-mijn-dertigste. Carrière: check! Ze heeft net een prestigieuze reisbeurs in de wacht gesleept.  Relatie: ze heeft een vriendje, die iets erg belangrijks doet in de politiek. En haar vader, met wie ze sinds kort contact heeft - ook een punt op het lijstje - vindt hem echt een heel goede partij voor haar. Twee keer check! En dan woont ze ook nog in Manhattan. Wat wil een meisje nog meer? Misschien verliefd - écht verliefd worden? 

Wanneer haar moeder ernstig ziek wordt, besluit ze baan, beurs en vriendje in de wacht te zetten en terug te keren naar Avalon, het dorpje aan het meer waar ze is opgegroeid. En waar Zach Alger rondloopt, ultrablonde vrijbuiter, talentvol filmmaker, en ooit haar beste vriend. Tot die nacht aan Willow Lake waarin hun monden elkaar plotseling vonden, en aan hun vriendschap een einde kwam. Toch lijkt uitgerekend Zach degene te zijn die haar kan laten zien waar haar hart werkelijk thuis is. En… bij wie!

 

Moederdag boeken onder de 10 euro

Onder de Griekse zon - Nora Roberts (€9,95)

Donkere Cipressen 
Morgan James wordt tijdens haar vakantie op een Grieks eiland na een nachtelijke zwempartij bedreigd door een man met een mes. Gek genoeg is angst niet de enige emotie die haar bevangt. De volgende dag ontdekt ze tot haar verbijstering dat haar belager de steenrijke Nicholas Gregoras is. Ze vraagt zich af wat voor spel de mysterieuze Griek speelt – maar vooral of haar wantrouwen bestand zal zijn tegen zijn verleidelijke charme... 

Zomerzon 
Rebecca Malone gooit na het overlijden van de tante door wie ze is opgevoed in een opwelling het roer om. Ze reist naar Griekenland, het avontuur tegemoet. Als ze het vindt, in de persoon van de knappe Stephen Nikodemos, heeft ze echter meteen een probleem. Hij houdt haar voor een mondaine, wereldwijze vrouw – en dat is ze absoluut niet! 

 

Moederdag boeken onder de 10 euro

Voltooid - Mariska Overman (€5,-)

Een gruwelijke moord. Een boodschap. Is dit slechts het begin? 

Een onbekende man wordt dood aangetroffen in het bos. Uit zijn borst steekt een tak met een witte vlag met de tekst: KLAAR. 

Isabel Dieudonné, specialist postmortale zorg en ex-rechercheur wordt bij de zaak betrokken. Wie heeft deze bizarre moord gepleegd, en vooral: waarom? Welke boodschap wil de dader overbrengen? En misschien belangrijker nog... blijft het bij dit ene slachtoffer? 

 

Moederdag boeken onder de 10 euro

Kapers op de kust - Jill Mansell (€7,99)

Maxine Vaugh heeft het talent om niet alleen zichzelf, maar ook haar moeder en zusje in de nesten te werken. 

Als ze verneemt dat fotograaf Guy Cassidy, de plaatselijke beroemdheid, een oppas voor zijn kinderen zoekt, ziet ze dat als een handig opstapje naar een glanzende carrière. Maar er zijn vele kapers op de kust.

 

Moederdag boeken onder de 10 euro

Flirt voor even - Jill Shalvis (€8,99)

Maddie Moore heeft één heilige overtuiging: chips is het antwoord op alles. Maar nadat ze in één klap haar vriendje kwijtraakt (haar eigen beslissing) en haar baan (totáál niet haar eigen beslissing), besluit ze eens níét haar problemen weg te eten met zakken vol chips. In plaats daarvan verlaat ze LA om een nieuw leven te beginnen in het kustplaatsje Lucky Harbor, waar ze samen met haar twee halfzusjes een resort heeft geërfd van haar excentrieke hippiemoeder. 

Bij aankomst blijkt het woord 'resort' schromelijk overdreven voor het hotel, de kleine jachthaven en het minihuisje voor de eigenaar. Bovendien verkeert de boel in belabberde staat. Het kost Maddie nog heel wat overtuigingskracht - en drie flessen wijn - om haar zusjes te laten inzien dat ze het resort moeten laten renoveren. 

De aannemer die ze inhuurt is de lange, donkere en onwaarschijnlijk sexy Jax Cullen. Wanneer hij haar voor het eerst aankijkt vanonder zijn belachelijk lange wimpers, weet ze dat ze het moeilijk gaat krijgen. Met hem in de buurt is het onmogelijk om te onthouden dat ze mannen eigenlijk heeft afgezworen!

 

Moederdag boeken onder de 10 euro

Genadeloos - Karin Slaughter (€10,-)

Inspecteur Will Trent lijkt, gesterkt door zijn liefde voor Sara Linton, eindelijk afscheid te kunnen nemen van zijn verleden. Maar wanneer zijn collega Amanda Wagner hem bewust buiten het onderzoek naar de moord op een jonge studente houdt, beseft hij dat de gebeurtenissen uit zijn jeugd hem nooit met rust zullen laten. Will verricht zijn eigen speurwerk en keert daarvoor terug naar het weeshuis waar hij opgroeide. Daar treft hij onverwacht Amanda aan…

 

 

Welke Moederdag boeken onder de 10 euro ga jij aan jouw moeder cadeau geven?

Lees ook: Boeken van echte powervrouwen

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • 12 x romantische boeken

  • Chicklit.nl boek van het jaar 2018: dit is de top 3

  • De beste zomerboeken in 2021

  • 10 interviews van Chicklit.nl die je wilt lezen

  • Moederdag boeken top 6

Zoek in artikelen